EDIT: KONU KALDIRILMIŞTIR
0

Bu konuda 7 mesaj var

Yanlış bir şey yok, bilakis, neyin ne olduğunu bilmeyenler için ideal olmayabilir o bakımdan kaldırdım konuyu. Gidilir abuk subuk bir yerlerden dosya bulunur bilip bilmeden.

Ben DLSS dosyalarını güncel tutuyorum ancak tabii herkes kendisi bilir, kendi sisteminden de kendisi sorumludur elbette.

T800 tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam o DLSS yi güncel tutma işi doğru olmayabilir. Şunu söyleyeyim. DLSS kütüphanelerinin sürümleri üstüne eklenerek giden bir durumda değil muhtemelen. Developer a göre NVIDIA farklı bir sürüm çıkartıp oyunda o sürümü kullanmalarını istiyor. Örneğin ID için 2.6.4 gibi bir sürüm çıktı ve ID nin o dönemde çıkaracağı oyun için optimize edildi. Sonrasında EA bir başka title için NVIDIA ile çalıştı ve 2.7.6 gibi bir sürüm çıktı. Bu 2.7.6 2.6.4 deki optimizasyonları içermiyor olması durumu mevcut. O nedenle oyunlarda bazen abuk durumlarla karşılaşılıyor. Yani aslında DLSS ve NVAPI kütüphaneleri oyun ile bundle edilen versiyonlarda bırakılmaları en iyisi olacak. 

NVIDIA sürücülerinde şöyle bir özellik var epeydir. Şayet bundle edilen kütüphane sürücü ile uyumlu değil veya eski ve NVIDIA tarafından o oyun için oluşturulmuş yeni bir kütüphane varsa çaktırmadan kendi bildiği bir geçiçi ortama o DLL leri nvidia sürücüsü arka planda indiriyor ve oyunda aslında onları kullanıyor sizlere göstermeden. Bir cache ortamı var sürücünün. 

Bana sormadan nasıl yapıyor demeyin. NVIDIA sürücüsü kullandığınız kullanıcıdan bir üst seviyede çalışıyor sistemde ve size birşey sormasına gerek yok. 

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok