Turkcell 30.yıl tarife kampanyası
1 1

Bu konuda 42 mesaj var

10000dk 10000sms 50gb+5gb internet 440 tl te tanımladılar bana 1 hafta önceki yenilemede. Dk sms para etmez de 50gb uzun süreli yoklukta iş görür. Türk Telekom. 

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Neye elimi atsam en pahalısını kazığını seçiyorum.
335 liraya 20gb turk telekoma geçtim vodafon'dan :(
2 tane robot süpürge aldım 2 hafta sonra fiyatları düştü.
Poco x6 pro aldım teknosa'da fiyatı bin lira düştü :(

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, Omfs said:

1000dk + 250sms

10gb - ₺185

20gb - ₺235

40gb - ₺325

60gb - ₺390

IMG_4338.jpeg

Bu tarifeler yeni hat alımı için sanırım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
9 saat önce, MilesTeg said:

Bu tarifeler yeni hat alımı için sanırım.

Ya da numara taşıma. Ben numaramı taşıdım, başvurumu aldılar. Bir kod gönderiyorlar SMS ile, 5 gün içinde gidip bayiden SIM kartınızı almanız gerekiyor. 96 saat içinde hattınız açılır dediler ama bu süre SIM kartı teslim aldıktan sonra mı başvurudan sonra mı sormayı unuttum :)

Benim kullanım senaryomda 10GB paket bile fazla geldiğinden mümkün olduğunca en ucuz tarifeyi kullanmaya çalışıyorum ve şu anda bundan daha ucuzu yok sanırım (özel kurum ve kuruluşlara verilen tarifeleri bilmiyorum).

Omfs, Mono and MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 hours ago, Rj0lnir said:

Ya da numara taşıma. Ben numaramı taşıdım, başvurumu aldılar. Bir kod gönderiyorlar SMS ile, 5 gün içinde gidip bayiden SIM kartınızı almanız gerekiyor. 96 saat içinde hattınız açılır dediler ama bu süre SIM kartı teslim aldıktan sonra mı başvurudan sonra mı sormayı unuttum :)

Benim kullanım senaryomda 10GB paket bile fazla geldiğinden mümkün olduğunca en ucuz tarifeyi kullanmaya çalışıyorum ve şu anda bundan daha ucuzu yok sanırım (özel kurum ve kuruluşlara verilen tarifeleri bilmiyorum).

Ben de taşıdım numaramı Turkcell'e. İki ay önce çok fenaydı tarifeler o yüzden Turkcell'i bırakıp istemeye istemeye Telekom'a geçmiştim. Şimdi Telekom tarifesinden daha düşük ücrete daha yüksek GB'lı bir tarifeye geçmiş oldum:thumbs:

Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

13 saat önce, Omfs said:

Vodafone el yükseltti.

1000dk + 250sms

10gb - ₺143

20gb - ₺191

40gb - ₺230

60gb - ₺324

Ekran Resmi 2024-12-04 19.34.35.jpeg

Eskiden Türk Telekom'a çok gıcık olurdum, asla tercih etmezdim. Ama Vodafone ile yaşadıklarımdan sonra Türk Telekom bile daha iyi bir tercih haline geldi. Vodafone'un yaşadığım yerde doğru düzgün çekmemesini geçtim, sürekli de sorun çıkartıyordu. Müşteri hizmetleri de kötüydü. Herhalde 4-5 yıldır hiç kullanmadım. Turkcell - Türk Telekom arasında gidip geliyorum sürekli en uygun tarifelerle.

Ama bu operatör tecrübesi kişiden kişiye, bölgeden bölgeye değişiyor, aynı Internet Servis Sağlayıcılar gibi :) O yüzden kullanıp da memnun olana hayırlı olsun :thumbs:

Ek: Dün öğlen gidip SIM kartı almıştım, gece mesaj gelmiş, yarın öğlen hattım geçiş yapacakmış. 2 günde halloluyor demek ki.

Rj0lnir tarafından düzenlendi
MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kalite net bir şekilde Turkcell > Türk Telekom > Vodafone şeklinde. Fiyat olarak Vodafone Turkcell'den %30'dan fazla ucuz olmazsa asla tercih etmem.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell kullandığım dönemde ilk geçişte yaşadığım indirim harikaydı. Sonrasında git gide artan yıllık taahhütlü ücretler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Yeni bir kampanya varsa bile faydalanamıyorsunuz çünkü siz zaten paçayı kaptırmışsınız. Vodafone deseniz gerçekten kalite bazı yerlerde yerlerde ama sırf dağlık yerde daha iyi çekiyor bizim burada diye oğlana aldığım hattı vodafone aldım kendim türk telekom kurumsal kullanıyorum prime ile.

İlginç tarafı başka bir tarifeye geçemiyorum ancak şebeke değiştirmeme izin veriyor ama yine de turkcell ve vodafone a göre daha fazla GB alıyorum ve dahası turkcelldeki yaşadığım kadar bir artış yaşamıyorum. Şu an zibil gibi GB var elimde ve evdeki internet kesilse herhalde yine sıkıntısız aydan aya devam ederim yaptığım işle. Youtube vs izlemeden. 

Omfs beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Su an Turkcell ve Vodafone hatlarimda kontrat yenileme icin sunulan teklifler soyle;

Turkcell - Vodafone

jdsuz8x.jpg2qa2lge.jpg

Fiyatlara bak saka gibi... 

Bunlar da su anki numara tasima kampanyalari

hrdo6tz.jpg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, JardeL said:

Su an Turkcell ve Vodafone hatlarimda kontrat yenileme icin sunulan teklifler soyle;

Turkcell - Vodafone

jdsuz8x.jpg2qa2lge.jpg

Fiyatlara bak saka gibi... 

hrdo6tz.jpg

Sırf bu yüzden her sene operatörden operatöre zıplıyıp duruyoruz işte. Eski müşteri sadakati anlayışı çöp oldu artık. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O muhabbeti yaptım turkcell ve vodafone ile türk telekom ile de yaptım. En makul dönüşü türk telekom yaptı. Evet biz de size zam yapıyoruz ama en azından daha üst bir tarifeye daha ucuz geçiyorsunuz dediler ki haklılar gerçi ben bir üst tarifeye geçmeyi istemiyordum ben kaldığım yerde kalmayı ve daha ucuza hizmet almayı bekliyordum ama tabi olmadı hiç. Turkcell ve Vodafone ise hiç oralı olmadılar. Beğenmiyorsanız şebeke değiştirebilirsiniz dediler ben de peki dedim değiştirdim. Vodafone zaten çekmiyordu bırakmak iyi oldu. Kötünün iyisi deyip devam ediyorum. Tekrar Turkcell veya Vodafone a geçip yaşayacağım sıkıntıları yaşamamış oluyorum bu şekilde. (Yok banka aktivasyonu yok e devlet zamazingosu yok ot yok bok. )

Omfs beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12/6/2024 at 11:36, JardeL said:

hrdo6tz.jpg

Telefonlardan birini Turkcell 20GB'a (235TL) digerini de Telekom 30GB+10GB'a (260TL) gecirdim... Operator degistirmesem bunlara 1.000 - 1.500 TL arasi birsey odeyecektim...  Bu arada ilginctir, Telekom'un interneti digerlerinden daha hizli... Gecen yururken olctum cloudflare'de, DL 50Mbps UL 35Mbps filan cikti yanlis hatirlamiyorsam... 

Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 hours ago, JardeL said:

Telefonlardan birini Turkcell 20GB'a (235TL) digerini de Telekom 30GB+10GB'a (260TL) gecirdim... Operator degistirmesem bunlara 1.000 - 1.500 TL arasi birsey odeyecektim...  Bu arada ilginctir, Telekom'un interneti digerlerinden daha hizli... Gecen yururken olctum cloudflare'de, DL 50Mbps UL 35Mbps filan cikti yanlis hatirlamiyorsam... 

Mobil Internet hız ölçümleri aynı yerde farklı zamanlarda bile çok ilgisiz olabiliyor. Operatör değiştirmemek diye bir seçenek kalmadı, her yıl hatlar oradan oraya geziyor.

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok