Mesaj tarihi: Temmuz 18 Benim gibi güneş gözlüğünü sürekli unutan ve güneşten de rahatsız olmadan gezebilen kişilerde genç yaşta da güneş kataraktı denen bir durum oluşabiliyor. Bunu da araya sıkıştırmış olayım. @Peregrine'in dediği gibi çok istisnai durumlar haricinde her insan evladında az yada çok katarakt oluşuyor. Ancak bunun görmeye etkisi yoğunluğa bağlı oluyor. Görmenin kötüleşmesi de zamana yayılarak arttığından insanlar normalleştirebiliyor. Ameliyat sonrası ulan ben sislerin arkasında yaşıyormuşum diyenlerin çokluğu herhalde buna bağlı. @Coppermine Coppermine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21 zamaninda kotu bir cerceveye yaptirip kullanmayi denedim. agir cerceve ile olmuyor azizim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23 Gittim 5000 liraya aldım bir tane Polarize molarize adamın elindeki en baba camı ver işte dedim. Numarasız orijinal camlarını da verdi yanında. Artık ne işime yarayacaksa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş