Halflife 2 RTX Remix Project
0

Bu konuda 20 mesaj var

Yapmasınlar bu saatten sonra umrumuzda değil demek istiyorum ama olmuyor işte. O kadar sene geçti, o kadar single fps çıktı, bazıları gerçekten çok güzel deneyimler yaşattı ama hiçbiri Half Life gibi çığır açamadı. Bak Valve'cığım 3 mübarek sayıdır. Baldurs Gate 3 niye bu kadar hayplanıyor sanıyorsun, çünküm serinin 3. oyunu. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. Yap bi episode 3, üstüne o bitince bi de Half Life 3 haber patlat, purolarını dolarla yakarsın Geyb diyeceğim de zaten öyle yapıyorsun, ama olsun be. Şanın ürür, bak yeni nesil bilmiyor senin hayf layf'ını, steam'de şapka, hentai satarak köşe döndü dombili diyorlar, yapıştır şunların ağzına Gordon'un levyesin, hadi göreyim seni be koçum.

SkyWarrior and TiesTorN beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 8/24/2023 at 08:14, TiesTorN said:

kimsenin beklemediği bir anda pat diye çıkaracaklar gibi geliyor bana hl3'ü...

dombili gabe stüdyoyu kapadı yahu... bu saatten sonra ne oyunu. başka oyun yapanların sırtından steam ile tonla para kazanmak varken ne uğraşıp oyun yapacak.

HL3 falan yok bundan sonra boşuna beklemeyin. çoluğun çocuğun eleştirip yere çalması için mi oyun yapacak. hiç umru olmaz.

Batman-slapping-Robin-Meme-Blank.jpg

wazzap, SkyWarrior and rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Millet Ekrem Bro nun diplomaya takıldı bunu unuttu. Demo çıktı ve şunu diyeyim. 1440p Ultra DLSS Transformer Performance ayarında gayet de akıcı gidiyor bende. Balanced deneyeceğim. FG açamıyorum linux nedeniyle ama ona da bir çözüm çıkar yakında. DXVK FG destekliyor DLSS3 ile. CNN modu açarsam belki çalışır. 

Biraz daha kurcalayacağım. Sadece 2 level var: Ravenholm ve Nova Prospekt. Ama ikisi de RT yi güzel gösterecek levellar. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

4060ti 16gb 1440p DLSS Performance Transformer ve FG ile muhtemelen 40 50 FPS arası oynanır rahat. Benim gözlemim bu şimdiye kadar oynadığım kadarıyla. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 3/19/2025 at 10:20, SkyWarrior said:

4060ti 16gb 1440p DLSS Performance Transformer ve FG ile muhtemelen 40 50 FPS arası oynanır rahat. Benim gözlemim bu şimdiye kadar oynadığım kadarıyla. 

DLSS Performance ayarında çimler çok kötü gözüküyor. Transformer kaliteyi yükseltse bile Balanced ayarından aşağı oynayamadım. RTX30 serisi için neden Transformer tavsiye etmemişler anlamadım.

Ben de böyle gözlemledim ama 1080p@60 için 4070 gerekmesi çok saçma. 12GB VRAM tamam da 4070 2K kartı değil miydi? 1 senede 1080p@144'ü bırak 1080p@60 kartı oluverdi. Yetiş ya AMD, yetiş ya Intel.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ray tracing performansı 4-5 kat artmadan bu tip girişimlerde performans sürünmeye devam edecek. Ama sanıyorum ki böyle bir artışın olması imkansız gibi bir şey. Muhtemelen Nvidia en ideal yöntemle ray tracing hesaplaması yapıyor. Intel de ona çok yakın, hatta neredeyse eşit. Amd yeni yeni toparlıyor.

2028'de full path tracing oyunlar görmeyi bekliyoruz, Nvidia öyle diyordu. Böyle bir şeyin olması henüz çok zor görünüyor. Ancak Nvidia'dan radikal bir çıkış olabilir bir sonraki nesilde. O zaman bu tip full rt oyunlarda dişe dokunur bir gelişme görürüz. Yoksa DLSS'e abanmaya devam.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 3/19/2025 at 10:26, achfighter said:

Ben de böyle gözlemledim ama 1080p@60 için 4070 gerekmesi çok saçma. 12GB VRAM tamam da 4070 2K kartı değil miydi? 1 senede 1080p@144'ü bırak 1080p@60 kartı oluverdi.

2 sene önceydi o.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Memurun finanse ettiği inşaat çalışanları yüksek teknoloji üreten amerikan firmalarını finanse ediyor. Güzel zincir. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Halflife 2 RTX iyi hoş da oynanış çok saçmalamış. Aim aldığın halde tutturamamak nedir ya. Ciddi buglar var. Bir kere aim alıyorsun ancak vurmuyor mermi sanki sekiyor. Bu yüzden mermi yetmiyor zaten ve iyiden oynanmaz hale geliyor oyun. Efekt mefekt geçtim bunu tam sürüme geçirseler ravenholmdan sonrasını göremeyecek insanlar oluşan zorluktan. Demoda ravenholm da yarım zaten.Grigoriye giden teleferikte bitip direk nova prospekt e bağlıyor. İki level da RTX in etkilerini görmek için harika aslında ama ikisi de karanlık.Aydınlık bir level de görsek iyiydi. Öte yandan RTX nedeniyle artan gölgeler ve dahi fenerin bu gölgelerde bile saçma şekilde yetersiz kalması nedeniyle abuk karambollere düşmeler oluyor. Bence bu haliyle çıkmasın oyun. Düzeltecekleri çok şey var daha. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok