Mesaj tarihi: Ekim 30, 2024 2 saat önce, Definitive said: Biyografisini mi okudun? Ne kadar çok zamanın var hocam senin. Biyografi derken iki satir bir şey. Başka turlu işten kaytaramiyorum. Calisir gibi yapmanin baska youlu yok butun gun monitore bakabilmek kolay degil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 (düzenlendi) Ready or not https://m.imdb.com/title/tt7798634/?ref_=ext_shr_lnk Bence linke tiklamayin filmi izleyecekseniz, filmin akisini ve sonunu uc asagi bes yukari tahmin ediyorsunuz afisini gorunce. Afisi gormeden izleme imkani da yok gerci neyse sacmaladim. Filmin basi guzel sariyor ha diyorsun guzel korku gerilim izleyecegim, ama abuk subuk bir havaya burunuyor. Cringe derler ya aynen oyle. IMDB: 6.9 nasil olmus sacmalik valla, zorlasan en fazla 5.5 haydi genc seyirci falan en fazla 6 eder. Kasım 26, 2024 Chronos tarafından düzenlendi imla infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 Captain America: Brave New World izlemeyin berbatlar otesi bir film super baykil 10 yasindakşi yeteneksize yazdirsan daha is cikabilir ne eglenceli ne aksiyonlu ne tempolu 5 m dolara cekilmis karakterin arkadasrinin hatrina bedava oynamislar seviyesinde bi film dandirik bi tv kanalina tv movie dizi girisiolarak yaptik desen mi insanuyanie o derece kotu ve hayvani para harcanmis deli isilere sayip film izlemeyin 10sn konusubna goz atiop plotu okuyun yeter genel fikir NoFlyZone and Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 4 saat önce, nazareth said: Captain America: Brave New World izlemeyin berbatlar otesi bir film super baykil 10 yasindakşi yeteneksize yazdirsan daha is cikabilir ne eglenceli ne aksiyonlu ne tempolu 5 m dolara cekilmis karakterin arkadasrinin hatrina bedava oynamislar seviyesinde bi film dandirik bi tv kanalina tv movie dizi girisiolarak yaptik desen mi insanuyanie o derece kotu ve hayvani para harcanmis deli isilere sayip film izlemeyin 10sn konusubna goz atiop plotu okuyun yeter genel fikir Altına kapkalın puntolarla imzamı atıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 8 saat önce, nazareth said: Captain America: Brave New World izlemeyin berbatlar otesi bir film super baykil 10 yasindakşi yeteneksize yazdirsan daha is cikabilir ne eglenceli ne aksiyonlu ne tempolu 5 m dolara cekilmis karakterin arkadasrinin hatrina bedava oynamislar seviyesinde bi film dandirik bi tv kanalina tv movie dizi girisiolarak yaptik desen mi insanuyanie o derece kotu ve hayvani para harcanmis deli isilere sayip film izlemeyin 10sn konusubna goz atiop plotu okuyun yeter genel fikir 5 bölümlük max mini dizi olacak şeyi film diye yedirmeye çalışmışlar. Film işleyiş olarakta bir dizi havasını veriyor zaten. + siyahi kaptan amerika da olacak iş değil. Hadi diyelim oldu bu herifin hiçbir gücü yok ki neyine oluyor ? mağdem birisini captan amerika yapacaktın bari o bucky olaydı. Hani sırf avengers'ın sonunda chris abimiz kalkanı verdi diye sikimsonik film çekmeye gerek yoktu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 35 dakika önce, Orçun said: 5 bölümlük max mini dizi olacak şeyi film diye yedirmeye çalışmışlar. Film işleyiş olarakta bir dizi havasını veriyor zaten. + siyahi kaptan amerika da olacak iş değil. Hadi diyelim oldu bu herifin hiçbir gücü yok ki neyine oluyor ? mağdem birisini captan amerika yapacaktın bari o bucky olaydı. Hani sırf avengers'ın sonunda chris abimiz kalkanı verdi diye sikimsonik film çekmeye gerek yoktu. Hayır mesela aylarca red hulk pompaladılar.. lan dedik hadi onun hatrına bari dedik; ama o sahneler bile afedersiniz g.tüm gibiydi.. ne hulk sahneleri izledik biz onların yanında teletubbies kalmış.. Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 marvel'in tek adamakilli filmi blade'dir. o da 27 sene once yapilmis. geri kalan filmlerinin alayi bokluk. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 3 saat önce, NoFlyZone said: Hayır mesela aylarca red hulk pompaladılar.. lan dedik hadi onun hatrına bari dedik; ama o sahneler bile afedersiniz g.tüm gibiydi.. ne hulk sahneleri izledik biz onların yanında teletubbies kalmış.. Bayağı güldüm bu yazdıklarına Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 Culpa mia ve My fault: London Bir hata edip ikisinide seyrettim. Had ilkinden sonra derdin neydide ikincisini seyrettin diye sormayin. Salak bir ana geldi. Belki biraz farklidir veya iyidir zannetim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 12 Annem de baktım Prime'da bir romantik komedi izliyor ama, öyle böyle değil aşırı sikko. Bu ne lan dedim kumandayı alıp film info'suna bakrım hint filmiymiş. Sakın ha aman diyeyim hint filmi falan izlemeyin. Hele romantik komedi falan, tövbe haşa, kapatıncaya kadar kaç beyin hücrem yandı bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13 14 saat önce, Peregrine said: Sakın ha aman diyeyim hint filmi falan Hehheee, benden yana derdin olmasın hocam. " You could not pay me enough to watch those movies" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 15 The killer (2003) pek bir şey anlatmıyor, izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 15 1 hour ago, wazzap said: The killer (2003) pek bir şey anlatmıyor, izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. david fincher'dan bu kadar boktan bir film beklemezdim acikcasi. sirf para kazanmak icin cekmis. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 14:41 https://www.imdb.com/title/tt27714946/ valla posterdeki s. king ve j. wan'a kanarak izledim. 1/10 puanim kanka eski b-filmlere homage desen degil, korku desen degil, gore az ve cok efektleri ucuza yapmislar, hikaye bombok bi de iyi puan almis imdb ve rt'de. olacak is degil valla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:10 (düzenlendi) 28 minutes ago, infestor said: Spoiler https://www.imdb.com/title/tt27714946/ valla posterdeki s. king ve j. wan'a kanarak izledim. 1/10 puanim kanka eski b-filmlere homage desen degil, korku desen degil, gore az ve cok efektleri ucuza yapmislar, hikaye bombok bi de iyi puan almis imdb ve rt'de. olacak is degil valla Ben bunu okumuştum galiba. Cuma günü saat 15:10 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:16 2 hours ago, wazzap said: Ben bunu okumuştum galiba. The mist'in sonundaki kısa hikayelerden biriydi sanırım. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:22 2 saat önce, infestor said: https://www.imdb.com/title/tt27714946/ valla posterdeki s. king ve j. wan'a kanarak izledim. 1/10 puanim kanka eski b-filmlere homage desen degil, korku desen degil, gore az ve cok efektleri ucuza yapmislar, hikaye bombok bi de iyi puan almis imdb ve rt'de. olacak is degil valla Bende anlamadım film inanılmaz kötüydü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş