İzlemesek de olurdu dediğimiz filmler
3 3

Bu konuda 567 mesaj var

2 saat önce, Definitive said:

Biyografisini mi okudun? Ne kadar çok zamanın var hocam senin. :mrgreen:

Biyografi derken iki satir bir şey. Başka turlu işten kaytaramiyorum. Calisir gibi  yapmanin baska youlu yok :zuh: butun gun  monitore bakabilmek kolay degil.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ready or not

https://m.imdb.com/title/tt7798634/?ref_=ext_shr_lnk

Bence linke tiklamayin filmi izleyecekseniz, filmin akisini ve sonunu uc asagi bes yukari tahmin ediyorsunuz afisini gorunce. Afisi gormeden izleme imkani da yok gerci neyse sacmaladim. Filmin basi guzel sariyor ha diyorsun guzel korku gerilim izleyecegim, ama abuk subuk bir havaya burunuyor. Cringe derler ya aynen oyle. IMDB: 6.9 nasil olmus sacmalik valla, zorlasan en fazla 5.5 haydi genc seyirci falan en fazla 6 eder. 

Chronos tarafından düzenlendi
imla
infestor beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Captain America: Brave New World izlemeyin berbatlar otesi bir film

super baykil 10 yasindakşi yeteneksize yazdirsan daha is cikabilir ne eglenceli ne aksiyonlu ne tempolu

5 m dolara cekilmis karakterin arkadasrinin hatrina bedava oynamislar seviyesinde bi film

dandirik bi tv kanalina tv movie dizi girisiolarak yaptik desen mi insanuyanie o derece kotu ve hayvani para harcanmis deli isilere sayip film

izlemeyin 10sn konusubna goz atiop plotu okuyun yeter genel fikir

Orçun and NoFlyZone beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, nazareth said:

super baykil 10 yasindakşi yeteneksize yazdirsan daha is cikabilir ne eglenceli ne aksiyonlu ne tempolu

5 m dolara cekilmis karakterin arkadasrinin hatrina bedava oynamislar seviyesinde bi film

dandirik bi tv kanalina tv movie dizi girisiolarak yaptik desen mi insanuyanie o derece kotu ve hayvani para harcanmis deli isilere sayip film

Altına kapkalın puntolarla imzamı atıyorum 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 saat önce, nazareth said:

5 bölümlük max mini dizi olacak şeyi film diye yedirmeye çalışmışlar. Film işleyiş olarakta bir dizi havasını veriyor zaten. + siyahi kaptan amerika da olacak iş değil. Hadi diyelim oldu bu herifin hiçbir gücü yok ki neyine oluyor ? mağdem birisini captan amerika yapacaktın bari o bucky olaydı. Hani sırf avengers'ın sonunda chris abimiz kalkanı verdi diye sikimsonik film çekmeye gerek yoktu.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
35 dakika önce, Orçun said:

5 bölümlük max mini dizi olacak şeyi film diye yedirmeye çalışmışlar. Film işleyiş olarakta bir dizi havasını veriyor zaten. + siyahi kaptan amerika da olacak iş değil. Hadi diyelim oldu bu herifin hiçbir gücü yok ki neyine oluyor ? mağdem birisini captan amerika yapacaktın bari o bucky olaydı. Hani sırf avengers'ın sonunda chris abimiz kalkanı verdi diye sikimsonik film çekmeye gerek yoktu.

Hayır mesela aylarca red hulk pompaladılar.. lan dedik hadi onun hatrına bari dedik; ama o sahneler bile afedersiniz g.tüm gibiydi..
ne hulk sahneleri izledik biz onların yanında teletubbies kalmış..

Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 saat önce, NoFlyZone said:

Hayır mesela aylarca red hulk pompaladılar.. lan dedik hadi onun hatrına bari dedik; ama o sahneler bile afedersiniz g.tüm gibiydi..
ne hulk sahneleri izledik biz onların yanında teletubbies kalmış..

Bayağı güldüm bu yazdıklarına

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Annem de baktım Prime'da bir romantik komedi izliyor ama, öyle böyle değil aşırı sikko. Bu ne lan dedim kumandayı alıp film info'suna bakrım hint filmiymiş. Sakın ha aman diyeyim hint filmi falan izlemeyin. Hele romantik komedi falan, tövbe haşa, kapatıncaya kadar kaç beyin hücrem yandı bilmiyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, Peregrine said:

Sakın ha aman diyeyim hint filmi falan

Hehheee, benden yana derdin olmasın hocam. " You could not pay me enough to watch those movies"  :zuh:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, wazzap said:

The killer (2003)

pek bir şey anlatmıyor, izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz.

david fincher'dan bu kadar boktan bir film beklemezdim acikcasi. sirf para kazanmak icin cekmis.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

28 minutes ago, infestor said:
Spoiler

6a03821bd2dde3faf606d125cf9b805a906667c4

https://www.imdb.com/title/tt27714946/

valla posterdeki s. king ve j. wan'a kanarak izledim. 1/10 puanim kanka

eski b-filmlere homage desen degil, korku desen degil, gore az ve cok efektleri ucuza yapmislar, hikaye bombok

bi de iyi puan almis imdb ve rt'de. olacak is degil valla :facepalm:

Ben bunu okumuştum galiba.

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, infestor said:

6a03821bd2dde3faf606d125cf9b805a906667c4

https://www.imdb.com/title/tt27714946/

valla posterdeki s. king ve j. wan'a kanarak izledim. 1/10 puanim kanka

eski b-filmlere homage desen degil, korku desen degil, gore az ve cok efektleri ucuza yapmislar, hikaye bombok

bi de iyi puan almis imdb ve rt'de. olacak is degil valla :facepalm:

Bende anlamadım film inanılmaz kötüydü.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
3 3

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok