Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 (düzenlendi) https://cdn.cloudflare.steamstatic.com/steam/apps/1977170/header.jpg Dun geceki Xbox Showcase 2023'te gosterildi, guzele benziyor; [ https://www.youtube.com/watch?v=tfsNMOMLZoI ] ... Tum platformlara geliyor, sonbahar 2023 cikis tarihi... Su an Steam'de demosu da mevcut... Haziran 12, 2023 JardeL tarafından düzenlendi Definitive and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 "tırmanma oyunu" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Oyun nerede, ben oynanacak birşey görmedim. Hiç işim olmaz. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 6 hours ago, stardust said: "tırmanma oyunu" Sırtına kolileri vuran Kojima olunca oooooh başka biri tırmandırıcı ooooff. Olmaz böyle. infestor, wazzap, Peregrine and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Death Stranding kesinlikle oyun ama gördüğüm videoya bakılırsa bu değil maalesef. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Action Puzzle Platform yerine Action Puzzle Climbing demişler, oyun işte hocam neden oyun olmasın? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Cyberpunk 2077 altında bu kadar tartışma olmuyor ya. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 14 minutes ago, T800 said: Cyberpunk 2077 altında bu kadar tartışma olmuyor ya. CP zaten konuşulmasa da olur. Asıl Diablo IV başlığından daha aktif hale gelmesine de az kaldı. Bu güzel oyun ilk günden Gamepass'e geliyor mu bu arada? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Dun indirdim demoyu, oynadim, bildiginiz oyun iste ... Oradan oraya atla, suraya tutun, burada zipla vs. ... Ayni muhabbetler Flower'da da donmustu, miss gibi de oyundu ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Demosunu indirmek için mobilden wishlist'e almıştım ama işler yüzünden eve döndüğümde çalışma odasının kapısından bile geçmiyorum. Merak ediyorum ama enerjim yetmiyor, hafta sonu da üniversite sınavı var yine pass geçeceğim. Bu sayede bilgisayarı açmadığım 15 günü tamamlarım gibi görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Oyun cikti, Metacritic ortalamasi 86, OpenCritic ortalamsai 82... Eurogamer 8, Gameinformer 9 vermis... Gamepass'e de gelmis sanirim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş