Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Diablo IV rüzgarı başlamışken tam oyuncuların session pass .vb ödemeler ile yolunmaya başlanacağı tarihlere denk gelecek bir Path of Exile 2 duyurusu gelmiş. Web sitesinde an itibariyle 46 günden geriye sayıyor. Beta gelecek sanırım o tarihte, oyun 2024'de gelecek. https://pathofexile2.com/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 PoE varken bu Diablo fetişini hiç anlamadım açıkçası. Bence biraz nostalji yaşamayı seviyor insanlar. Spoiler Küfür etmeyin ben de ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 11 dakika önce, wazzap said: PoE varken bu Diablo fetişini hiç anlamadım açıkçası. Bence biraz nostalji yaşamayı seviyor insanlar. Hide contents Küfür etmeyin ben de ederim. Diablo varken hiç biri yoktu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 E yani? Hep onu mu oynayalım? Yeniliklere açık olsun biraz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Poe de yeni değil. Diablo tutunca çıkmış bir oyun. Diablo tutmasaydı zaten poe olmazdı. Bir dönem bende oynadım. Şahsen kusacak gibi oluyorum poe oynarken. Şahsen Diablo 4 varken bu sınıfta olabilecek herşeyi de kapsıyorken poe nin yüzüne bakılmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 15 minutes ago, jackjoker said: Poe de yeni değil. Diablo tutunca çıkmış bir oyun. Diablo tutmasaydı zaten poe olmazdı. Bir dönem bende oynadım. Şahsen kusacak gibi oluyorum poe oynarken. Şahsen Diablo 4 varken bu sınıfta olabilecek herşeyi de kapsıyorken poe nin yüzüne bakılmaz. POE 2'nin detaylarına bakmadım, videolarını izlemedim, POE'yi de çok uzun oynamadığım için itiraz etmiyorum. Ancak bu türe değer katan ve keyifle oynanan bir oyun olduğu da bir gerçek. POE 2'yi zaman bulduğumda detaylı inceleyeceğim ve takibe devam edeceğim. Muhtemelen çıktığı gibi oynamaya da başlarım. Blizzard'ın maaşlı elemanı değiliz sonuçta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 (düzenlendi) 21 minutes ago, jackjoker said: Poe de yeni değil. Diablo tutunca çıkmış bir oyun. Diablo tutmasaydı zaten poe olmazdı. Bir dönem bende oynadım. Şahsen kusacak gibi oluyorum poe oynarken. Şahsen Diablo 4 varken bu sınıfta olabilecek herşeyi de kapsıyorken poe nin yüzüne bakılmaz. Ona bakarsan hiçbir oyun yeni değil. Sonuçta 3D FPS Wolfstein ile çıktı(öyle, di mi?), o olmasaydı şuanda da diğer FPS oyunları olmazdı. Oyunu beğenip beğenmemek kişisel bir şey. Bana da Diablo, PoE vb. izometrik oyunlar hiç hitap etmiyor mesela. Haziran 12, 2023 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş