Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Prime'daki dizilerin kalitesi son 1 senedir aşırı arttı. Ben 1-2 dizi var onlar bitsin Netflixi kapatacağım çok fazla para istiyor namussuzlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Netflix'ten baya önce çıktım ben fiyat nedeniyle, ilk çıktığında Disney+ bir yıllık almıştım tanıtım fiyatından, Amazon Prime var, TOD TV bir yıllık var yine, bunda canlı TV kanallarını da izlemek mümkün. Yayın kalitesi bana BluTV'den daha iyi geldi bunun. S Sport Plus var bir de, bunu da yıllık almıştım yine, ancak yenilemeyeceğim bunu da, maç canlı yayın kalitesi iyi değil. Maç derken canlı futbol maçlarını kastediyorum, NBA de bu problem yok diyebiliriz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 O kadar şekil şukul yapıyorsunuz prime'da dizi izliyorum diye. Bir tane Marvelous Mrs. Maisley muhabbeti görmedim panoda. Peh... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Ben aslında takip ediyordum, bir ara soğudum sonra devam etmeye çalıştım tat vermedi, bu aralar yaşadığım bıkkınlık/bezginlik sendromunu aşabilirsem tekrar şans vereceğim, tabi torrent akar. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 23 dakika önce, wazzap said: O kadar şekil şukul yapıyorsunuz prime'da dizi izliyorum diye. Bir tane Marvelous Mrs. Maisley muhabbeti görmedim panoda. Peh... Maisel'dir o. Maisley olsa duramazsın Peregrine, TiesTorN, Definitive and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 35 dakika önce, CandleGarden said: Maisel'dir o. Maisley olsa duramazsın Maisel de değil efenim, Massey o. Sir Alex Ferguson'un kızı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 1 hour ago, wazzap said: O kadar şekil şukul yapıyorsunuz prime'da dizi izliyorum diye. Bir tane Marvelous Mrs. Maisley muhabbeti görmedim panoda. Peh... bilimkurgu olmayan dizi/filmle pek işim olmuyor açıkçası. benim tarzım değil komedi drama vs. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 (düzenlendi) aklim su geldi edit: prime icin boyle birsey bulamadim ama ocak ayindan kalma olsa da soyle bir kiyas var Nisan 26, 2023 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Prime Video'da en son Outrange ve The Peripheral seyrettim ben de, bahsi geçen diziden hiç haberim yok. Bu ara TOD TV'den HBO dizilerini seyrediyorum, Succession, Westworld v.b. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Disney+ 279,90TL'den 649,90TL'ye çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş