Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Az önce "iş meyilime" gelen mesajla haberdar olduğum durum... 25 Mayıs'tan itibaren Amazon Prime aylık ücreti 7,90 TL'den 39 TL'ye çıkacakmış. Bu tam tamına %490 zam demek! Tam da yüzyılın en kritik seçiminin arifesinde Amazon ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Ülkemizde hiper enflasyon ortamı olduğu algısını yaratarak hangi zillet ittifaklarına hizmet etmektedir? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 ben de az önce gördüm maili... önce biraz sinirlendim ama sonra sakin kafayla düşününce 39 tl bile aslında hala bedava sayılır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Bezos 40 cente verdiği hizmeti 1.9$ yapmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Enpara, Papara bilmemne gibi platformlardaki % 50 indirimlerin farkına vardılar herhalde.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Kargo ücreti zaten karşılıyor bence. ayda 3 siparişten fazla yapıyorsanız, ağlamanın anlamı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Zam orani %393 ya abartmayin ... Kargoda evrak dahi gonderseniz 70TL aliyorlar, ayda sadece bir siparis bile verseniz 39 TL ucuz kaliyor... Prime Video ve Prime Gaming de cabasi... Hatta Twitch vs de var... wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Amazonun dolar tahmininide öğrenmiş olduk böylece.. Mono and NoFlyZone beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Çok uzun zamandır 7.9 lira idi. Açıkçası normal karşıladım ama önce 20 sonra sene sonu 40 falan yapsa halk açısından daha kabul edilebilir olacaktı. Definitive and Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 (düzenlendi) yıllarca 7 lira civarıydı. hakkıdır kesinlikle. emsalleri gibi her 6 ayda bir zam yapmadılar. TR piyasasında hep ucuz kalmak istediler. tüm diğer servisleri için ekstra ücret de talep etmediler. zam yapmaları kesinlikle normal ve anlaşılır. Nisan 25, 2023 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 5 hours ago, NoFlyZone said: Enpara, Papara bilmemne gibi platformlardaki % 50 indirimlerin farkına vardılar herhalde.. Enpara %50 iade yapıyor ama kredi kartını aylık en az 5000 TL borca sokma zorunluluğu getirdi. Gerçi mevcut koşullarda her türlü o kadar dolar kart ama gelir o kadar artmadı maalesef. Yine de zammı çok yadırgamadım. Zaten çok komik bir ücret alınıyordu yıllardır. İki sipariş versen kargodan yırttığın parayla tapi oluyorsun zaten. Prime Video da yanına kar kalıyor. Sabah müşteri hizmetleriyle konuyu biraz konuştuk. Kızın cevabı süper oldu Ben böyle yadırgarım ülen wazzap, Mono, JardeL and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 de/da'yı düzgün kullanamayan müşteri temsilcisi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 12 dakika önce, MilesTeg said: Bir arkadaş anlatmıştı. Kadın dolmuş şoförüne seslenirken dili sürçmüş: "Şoför bey! Mükemmel bir yerde inecek var!" demiş. Şoför de sağda durup kadına dönmüş ve: "Size layık değil ama, buyrun efendim" demiş. Aklıma bu geldi sCoRPion_tr, MilesTeg, Peregrine and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 34 dakika önce, wazzap said: de/da'yı düzgün kullanamayan müşteri temsilcisi... Ayrıca harika kelimesini zincirleme kullanmış ve cümle bi ayarsız olmuş.. İkinci cümleyi harika ile değil de "bu bakış açınız" ile başlatsa daha güzel olurmuş, harika kelimesi fazla orada.. Bazen böyle dallı güllü cümleler kurunca olmuyor işte.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Ulan ne yapsam harika be @Narcissus'un kulakları çınlasın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 1 hour ago, MilesTeg said: @Narcissus'un kulakları çınlasın Rahmet istedi merhum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 1 hour ago, stardust said: Rahmet istedi merhum hayırdır, ne oldu adama? Bizden bir 10 yaş daha gençti diye hatırlıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Kapattım gitti. 'twas too rich for my blood anyway. Torrent akar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 8'den 29'a falan çıksa daha iyiydi be Ama bugün öğle yemeğine (az arabaşı çorba, tavuk sote) 135 TL verdim. 39 TL az çorba parası Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 12 saat önce, kaptanpedal said: hayırdır, ne oldu adama? Bizden bir 10 yaş daha gençti diye hatırlıyorum. hakkaten yaw ? buradaki merhum mecaz mı yoksa gerçek mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 2 minutes ago, NoFlyZone said: hakkaten yaw ? buradaki merhum mecaz mı yoksa gerçek mi ? Mecaz, merak etmeyin. Sanırım bir kırgınlık oldu ve tekrar foruma girmeme kararı aldı. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Prime'ı gerçekten Prime video için alan var mı aramızda? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Ben bedava kargo için alıyorum.. Ama Rings of Power dizisi için alırdım kargo olmasa bile.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 20 minutes ago, wazzap said: Prime'ı gerçekten Prime video için alan var mı aramızda? evet ben alıyorum, niye ki? gayet güzel yapımlar var. "the boys" ve "the expanse" mesela. amazondan sipariş verirken beleş kargo olması da cabası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 35 dakika önce, MilesTeg said: Mecaz, merak etmeyin. Sanırım bir kırgınlık oldu ve tekrar foruma girmeme kararı aldı. Bunla ilgili bir konu acalim, bir suru kisi var aklimda ; @Ozan Başeski , @emre666 , @ChipArchitect, @lawnmower , @Hamso, @Makaan vs.. DHW zamani aktif olup da yazmayan... CaRaBeeN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 @TiesTorNben kargo olayı için alıyorum. diğerleri bonus açıkçası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş