AMD RADEON RX 9000 - (NAVİ) RDNA4 (2025-2026)
0

Bu konuda 61 mesaj var

Nvidia sponsorlu Silent Hill 2'de RTX4090 4K max ayarlarda 30fps'in bile altına düşüyor. Oyunun grafikleri de 99 yılından kalma.
Oyun donanımsal RT olmadan zaten çalışmıyor. Bu RT'nin Nvidia'nın ekran kartı sattırmak için uydurduğu bir şey olduğunu düşünüyorum.

RT'den önce 200-300 fps'lere çıkmıştık, şimdi DLSS ile falan 60 görürsek kendimizi şansı sayıyoruz.

Whooosh tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Az yakan çok kaçan kartları severiz de bir de düzgün ekosistem olaydı daha bir dadından yinmez olacaktı. 

Neyse çıksın bakalım az yaksın gene kartlar. Düzgün birşey çıkarsa esas ekran kartı olarak bunu takar 4060ti yi alttaki slota alırım sadece cuda çalıştırsın diye. 

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 saat önce, Najaz said:

Tabloda 2 tane 8-pin diye gösteriyor.

Evet, habere bakmamıştım. Oraya bir de görsel bırakmışlar, 12 pinli 7900. Zaten başlıktan bile tek 8 pin olmadığı anlaşılıyormuş.:facepalm:

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Amd'nin 9000 serisi duyuruldu diye haber yapmışlar ama ben henüz resmi bir şey görmedim:

https://videocardz.com/newz/amd-previews-radeon-rx-9070-xt-and-9070-series-rdna4-launches-q1-2025

Bilgilendirme, performans tabloları, fiyatlar veya desteklediği teknolojilere dair herhangi bir şey olmayacakmış şimdilik. Hatta çıkış tarihi de yok. Yalnızca ilk çeyrekte gelecek denmiş.

Konumlandırma da şöyle olacakmış:

https://x.com/CodeCommando_/status/1876279297545257222

mamad tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Onca şey konuşuldu, yeni ekran kartlarına dair anca bu:

Ggom6u2WgAATbXM?format=jpg&name=4096x409

Bir de şu:

Ggn9FZYXAAAtkgl?format=jpg&name=large

mamad tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da çok hızlı oldu. Hala kartlar çıkmış değil.:mrgreen:

Şaka bir yana Amd yine yarıştan koptu gitti. 6000 serisiyle güzel iş çıkarmışlardı. Ama 7000 serisi de 9000 serisi de imajını aşağı çekti. Hatta 9000 serisiyle birlikte ben öyle tahmin ediyorum ki kendine rakip olarak yavaş yavaş Intel'i seçecek. Çünkü Intel bir mallık yapmazsa B700 modelleriyle RT açıldığında Amd'nin 9070'lerine yaklaşacaktır. Böylece ilk kez güncel modellerle rekabet etme şansı bulacaktır. Amd de bir sonraki serisinde tamamen Intel seviyesine iner gibi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok