Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 @TiesTorN gelişmeler nasıl? Geri ödemelerle ilgili bir şey konuşuluyor mu yoksa tüketici hakem heyeti vs. başvurmak mı gerekecek? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 4 minutes ago, Peregrine said: @TiesTorN gelişmeler nasıl? Geri ödemelerle ilgili bir şey konuşuluyor mu yoksa tüketici hakem heyeti vs. başvurmak mı gerekecek? valla hiç ilgilenmiyorum desem yeridir. içerde 3000 tl kadar param kaldı ama kendimi sinir strese sokmuyorum şimdilik. 1 ay sonra falan bakarım duruma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2024 On 17.12.2024 at 19:15, TiesTorN said: valla turknet iyi güzel de maalesef comnet'ten aldığım tadı alamadım. isteyen istediğini söyleyebilir ama benim için gerçekleri değiştirmiyor. comnet'te ping süreleri & sayfa açılış hızları kesinlikle daha iyiydi. Aynı durum bende de geçerli maalesef. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 31, 2024 şu ötv zammı haberinden sonra turknet yıllık ödeme kampanyasını satın aldım bugün.. 470*12'ye denk geliyor.. bakalım umarım dev gibi bir zam olur da lan iyi ki peşin peşin almışım derim Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7 On 12/20/2024 at 5:21 PM, TiesTorN said: valla hiç ilgilenmiyorum desem yeridir. içerde 3000 tl kadar param kaldı ama kendimi sinir strese sokmuyorum şimdilik. 1 ay sonra falan bakarım duruma. DH'de bankalara harcama itirazı yapıp ücretini geri alanlar olduğu yazılmış. Sen ne yaptın hocam hala beklemede misin? Benim şu an sınavlarım olduğundan cuma günü internet sitesinden, olmadı şubeden comnet ödemesini yaptığım kredi kartımın bankasına başvurmayı düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7 10 minutes ago, Peregrine said: DH'de bankalara harcama itirazı yapıp ücretini geri alanlar olduğu yazılmış. Sen ne yaptın hocam hala beklemede misin? Benim şu an sınavlarım olduğundan cuma günü internet sitesinden, olmadı şubeden comnet ödemesini yaptığım kredi kartımın bankasına başvurmayı düşünüyorum. evet onu ben de okudum ama ben ödeme yaptığım kk'yi kapatmıştım 2 ucu boklu değnek durumu var bende biraz. üşenmezsem tüketici mahkemesine verip geçicem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş