Mesaj tarihi: Aralık 12 Turknet'in müşteri hizmelerine bağlanabildin mi yahu? Millet ağlayıp duruyordu bu konuda, iyiymiş gerçekten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 50 minutes ago, wazzap said: Turknet'in müşteri hizmelerine bağlanabildin mi yahu? Millet ağlayıp duruyordu bu konuda, iyiymiş gerçekten. abi online hizmet denen bişey var, mh ye bağlanmak nedir, eski kafa 300 kullanıcı arıyor bekliyor sırada mal gibi. online işlemden girip derdin neyse yaz, müsait olduklarında cevap dönüyorlar zaten hemen. benim hat 10/4 mbit olarak tanımlanmış, girdim yine online desteğe yazdım, yarım saatte çözüldü 100/20 oldu. telefonda mh beklemek çok anlamsız wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 Millenicom dan uzuk durun. nokta. bye Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 2 minutes ago, jackjoker said: Millenicom dan uzuk durun. nokta. bye ben böyle fikirlere pek katılmıyorum doğrusu, comnet için de internet de sürüyle sakın geçmeyin vs şeklinde korku hikayeleri doluydu ama ben aldırmadım geçtim ve süper memnun kaldım. altyapısı iyi olan kimse hiç bir firmadan memnuniyetsizlik yaşamaz. ha comnet sonunda battı ama sonuçta bu kimsenin öngörebileceği bir durum değil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 (düzenlendi) 11 dakika önce, TiesTorN said: ben böyle fikirlere pek katılmıyorum doğrusu, comnet için de internet de sürüyle sakın geçmeyin vs şeklinde korku hikayeleri doluydu ama ben aldırmadım geçtim ve süper memnun kaldım. altyapısı iyi olan kimse hiç bir firmadan memnuniyetsizlik yaşamaz. ha comnet sonunda battı ama sonuçta bu kimsenin öngörebileceği bir durum değil Sana katılmıyorum. Düşüncen yanlış. Ben kurumsal abonesiydim Millenicom'un. Kurumsal da olabilecek her tür sorunu yaşadık. Konunun alt yapı ile ilgisi yok. Aynı alt yapıyı başka bir ISS'e geçerek sorunsuzca kullanabildik. Bireyseli hayal et istersen? Ayrıca Millenicom da satıldı belki haberin yok. Aralık 12 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 1 saat önce, TiesTorN said: comnet için de internet de sürüyle sakın geçmeyin vs şeklinde korku hikayeleri doluydu Firmanın kullanıcılarına son 15 günde yaşattıkları ve hiçbir bildirim yapmadan pat diye internetin fişini çekmesi korku hikayesi sınıfına girmiyor mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 1 minute ago, Najaz said: Firmanın kullanıcılarına son 15 günde yaşattıkları ve hiçbir bildirim yapmadan pat diye internetin fişini çekmesi korku hikayesi sınıfına girmiyor mu? 2. satırda ne yazdığımı okudun mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 7 dakika önce, TiesTorN said: 2. satırda ne yazdığımı okudun mu? Peki sen benim bundan 1 yıl önce firma için yazdıklarımı okudun mu? "Firmanın FB sayfasında, şikayetlerini ileten müşterilere verdiği cevaba bakın; tam Jet Fadıl & Tosuncuk ağızları" Adamların üçkağıtçı olduklarını öngörebilmişiz demek ki. Böyle yönetilen firmaların batacakları da öngörülebilir bir durum zaten. Firmada 3000 TL param kaldı diye yazmışsın. Senin gibi onbinlerce kullanıcı var ve %99'u paralarını geri alamayacak. Hal böyleyken hala Millenicom falan diyorsun. 1 sene öncesinde olduğu gibi şimdi de seni uyaranlara kulak asmıyorsun Ne diyeyim, Esra&Ceyda kardeşlerle Burger King'de buluşursunuz artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 arkadaşlar aylardır yıllardır bu piyasada hizmet veren firmalardan hizmet almak sizin izninize ihtiyaç duymuyorum kusura bakmayın da. isteyen kafasına yatan firmaya geçebilir, bu konudaki uyarınızın bir öneminin olması için geleceği görebiliyor olmanız lazım. kahin misiniz hayırdır adamların facebooktan kime nasıl davrandığı beni ve 200.000 diğer müşterisini ilgilendirmemiş demek ki. sonunda ne olacağını kimse öngöremez. herkes aldığı hizmete bakar. daha önce de söylemiştim altyapısı boktan olan adam bu firmaya geçmesin muhatap bulamaz, mh'si tam bir hayvan diye. geçen adam ne olduğunu bilerek geçiyor zaten. millenicom bu arada nispeten pahalı iss'lerden, ondan daha ucuzları da var netgsm, gigaspeed gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 41 dakika önce, TiesTorN said: adamların facebooktan kime nasıl davrandığı beni ve 200.000 diğer müşterisini ilgilendirmemiş demek ki. https://youtu.be/otohjMymyYE?si=_PVVVapkqOYtcEhC&t=145 SkyWarrior beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:59 (düzenlendi) Bizim millete rahat batıyor ve bizim millet adam olmaz sözleri ne de güzel sözler. Comnet'ten tokatı yemişler şimdi yok GIBIRNET yok ORİS yok SHAPLABANASENDE derken açma sapan oluşumlara doluşuyorlar. Banker Kastelli yaşasa dünyanın en zengin adamı olurdu. Cuma günü saat 08:00 Definitive tarafından düzenlendi Najaz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:13 Bizim millet kolay para ve ucuz etin yahnisini sever. Bedava sirke baldan tatlıdır der onu ekmeğe katık eder. Kısacası adam olmaz. Najaz, wazzap, JardeL and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:33 ucuz etin yahnisi durumu burda geçerli değil... altyapı aynı, aldığın hizmet aynı, sadece rekabet kanunları dolayısıyla daha ucuza alıyorsunuz küçük firmadan. sadece önden peşin ödemek böyle durumlarda sıkıntı olabiliyor comnet de bizlere olduğu gibi ama zaten çoğu firmada ön ödeme de yok, taahhüt de yok. aylık ödeniyor. aylık ödediğin bir firma batsa ne batmasa ne, müşteriye zararı yok. en fazla 1-2 gün internetsiz kalırsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 11:18 Comnet geri ödemelere başlarsa mention atın madem. Benim TurkNet geçişi de tamamlandı. Altyapı sorgulatınca 35 görünüyor sistemde, yine 35 açmışlar. Ticket açtım, interneti bir salın hele diye. SRA (Seamless Rate Adaptation) zaten daha önce açıp hazır etmiştim. Aradılar, Tarifeyi 100'e çektiler, 65 bağlandı. 🕺🏻Yiss söö! Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 07:26 On 12/13/2024 at 14:18, Peregrine said: Comnet geri ödemelere başlarsa mention atın madem. Benim TurkNet geçişi de tamamlandı. Altyapı sorgulatınca 35 görünüyor sistemde, yine 35 açmışlar. Ticket açtım, interneti bir salın hele diye. SRA (Seamless Rate Adaptation) zaten daha önce açıp hazır etmiştim. Aradılar, Tarifeyi 100'e çektiler, 65 bağlandı. 🕺🏻Yiss söö! Gelsin 4k twerkler Altan Yoklar and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:33 (düzenlendi) 5 hours ago, Squall said: Gelsin 4k twerkler 4K twerk'ler 35 ile de sorun olmuyordu zaten. 4K 60fps HDR twerk'ler diyelim biz ona. (Bkz. Azgın Teke Sendromu) Pazar günü saat 12:38 Peregrine tarafından düzenlendi Parantez içi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 06:40 BTK incelemesi ile oluşan raporda haksız bir şekilde abonelik fesihleri yaptıkları da ortaya çıkmış. Merdiven altı internet servis sağlayıcı tanımının karşısına doğrudan Comnet yaz geç, o dereceymiş bu adamlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 15:25 8 hours ago, Definitive said: BTK incelemesi ile oluşan raporda haksız bir şekilde abonelik fesihleri yaptıkları da ortaya çıkmış. Merdiven altı internet servis sağlayıcı tanımının karşısına doğrudan Comnet yaz geç, o dereceymiş bu adamlar. iyi de bu zaten bilinen bişey, adamların müşteri hizmetleri hayvanlardan oluşuyor derken hep bunları kastediyorduk btk da ayrı bir lüzumsuz kurum. yıllardır var bu şikayetler, firma kapanınca mı aklı başına gelmiş. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce Yeni taşındığım binada Superonline fiber altyapısı yok.. Medeniyetin beşiğinde oturuyorum ancak böyle saçma bir durum var.. Yeni bina olduğundan herhalde hat çekmemişler henüz.. Neyse.. Buradaki güzellemeleri okuyunca ben de TurkNet'e geçtim bakalım.. Umarım pişman olmayız.. Bu arada Superonline ile taahhüdü daha 1 ay önce uzattım.. Yeni mekanda altyapı yoksa cayma bedeli almadan iptal yapıyorlarmış, bakalım g.tlük yapmadan bu taahhütlerini yerine getirecekler mi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce valla turknet iyi güzel de maalesef comnet'ten aldığım tadı alamadım. isteyen istediğini söyleyebilir ama benim için gerçekleri değiştirmiyor. comnet'te ping süreleri & sayfa açılış hızları kesinlikle daha iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce 5 hours ago, NoFlyZone said: Yeni taşındığım binada Superonline fiber altyapısı yok.. Medeniyetin beşiğinde oturuyorum ancak böyle saçma bir durum var.. Yeni bina olduğundan herhalde hat çekmemişler henüz.. Neyse.. Buradaki güzellemeleri okuyunca ben de TurkNet'e geçtim bakalım.. Umarım pişman olmayız.. Bu arada Superonline ile taahhüdü daha 1 ay önce uzattım.. Yeni mekanda altyapı yoksa cayma bedeli almadan iptal yapıyorlarmış, bakalım g.tlük yapmadan bu taahhütlerini yerine getirecekler mi.. 2 kez bu şekilde iptal ettim hiç sıkıntı etmediler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş