Mesaj tarihi: Aralık 8 şu an mesaideyim ve modeme android telefonumdan usb tethering yapmam gerekti çalışabilmek için, internet o kadar rezil halde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 Bu mevcut duyarsızlıkla bu adamların birşeyleri düzeltecekleri yok. İş güç önemliyse zaman kaybetmemek gerekiyorsa acilen başka bir operatöre geçmekte fayda var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 1 hour ago, SkyWarrior said: Bu mevcut duyarsızlıkla bu adamların birşeyleri düzeltecekleri yok. İş güç önemliyse zaman kaybetmemek gerekiyorsa acilen başka bir operatöre geçmekte fayda var. Comnet abonesi olmanın problemi sanırım ön ödemeli olarak peşin ödeme yaparak kullanılıyor olması. İptal edince o para nasıl geri alınacak sorunu oluşuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 (düzenlendi) Mesut Çevik Comnet'le ilgili video yayınlayacaktı bu sabah. Şimdi geliyor video: https://www.youtube.com/watch?v=chbFgkFwi1M Comnet Konya'da kurulmuş bir firmaymış. Bazı konularda ecdadın bilgeliğine başvurmakta fayda var. "Konya'nın altında erenler, üstünde g.tverenler vardır" diye bir atasözümüz olduğunu hatırlatayım. Aralık 9 Najaz tarafından düzenlendi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 mesut çevik cogent diyor ama videosunun altına da yazmıştım, sorun cogent ile doğrudan bağlantılı değil bence. yurtdışı çıkışı bantgenişliği daralsa benim gateway'e attığım ping neden yükselsin ne alaka? var mı bunun bir açıklaması? bugün dh de bazı belgeler gösterildi ve comnet içinden alınan bilgiler paylaşıldı. görünüşe göre comnet turktelekoma 3 aydır borcunu ödemiyormuş, dolayısıyla bant daraltma yapılmış. bence asıl sorun bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 (düzenlendi) 42 dakika önce, TiesTorN said: mesut çevik cogent diyor ama videosunun altına da yazmıştım, sorun cogent ile doğrudan bağlantılı değil bence. yurtdışı çıkışı bantgenişliği daralsa benim gateway'e attığım ping neden yükselsin ne alaka? var mı bunun bir açıklaması? bugün dh de bazı belgeler gösterildi ve comnet içinden alınan bilgiler paylaşıldı. görünüşe göre comnet turktelekoma 3 aydır borcunu ödemiyormuş, dolayısıyla bant daraltma yapılmış. bence asıl sorun bu. Benim de karşıma bu çıktı. Mevzu tt'ye olan borç sebebiyle tt'nin bant daraltması gibi: https://x.com/BerkeKodalak1/status/1866144051436699694 Enteresan olan comnet'in patlamasını bekliyormuş millet. O kadar normal hale geldi ki bu tip olaylar, firma istikrarlı şekilde devam etse ona şaşıracaklarmış. Aralık 9 mamad tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 (düzenlendi) Asıl konu Türk Telekom'un toptan hizmetini teminatsız falan verip tahsilat yapamayınca bant daraltarak suçu olmayan kişileri mağdur etmesi. Neremiz doğru ki gerçi. Durum finansal olarak şirketi döndüremiyor olmalarıysa peşin ödeme yapanların tek şansı şirketi düzgün bir firmanın satın alması olacak muhtemelen. Aralık 10 Definitive tarafından düzenlendi MilesTeg and snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 Yalnız olay comnet içinden alınan belgelerin paylaşılmasına gelmişse birileri tabanları sağlam yağlamış gibi. Ticari sırların ortaya dökülmesi söz konusu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 17 minutes ago, SkyWarrior said: Yalnız olay comnet içinden alınan belgelerin paylaşılmasına gelmişse birileri tabanları sağlam yağlamış gibi. Ticari sırların ortaya dökülmesi söz konusu. Türk Telekom'un fatura sorgulama sayfasındaki bir saçmalığı/açığı kullanmışlar. Sadece vergi numarası girip sorgulama yapabiliyorsun, hizmet numarası girmene gerek olmuyormuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 41 minutes ago, Definitive said: Türk Telekom'un fatura sorgulama sayfasındaki bir saçmalığı/açığı kullanmışlar. Sadece vergi numarası girip sorgulama yapabiliyorsun, hizmet numarası girmene gerek olmuyormuş. Süper Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 (düzenlendi) 12 saat önce, Definitive said: Türk Telekom'un fatura sorgulama sayfasındaki bir saçmalığı/açığı kullanmışlar. Sadece vergi numarası girip sorgulama yapabiliyorsun, hizmet numarası girmene gerek olmuyormuş. 45.670.993,24 TL Ödenecek Toplam Tutar Ağustos ayından beridir ödeme yapmıyorlar. Rakam inanılmaz. Aralık 10 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10 (düzenlendi) https://telkoder.org.tr/uyelerimiz/ Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği TELKODER bünyesinde bulunan COMNET listeden çıkarılmış. Sanırım sonun başlangıcı. Şirketin CEO'su Bulut HELVACIOĞLU halen kayıp. Aralık 10 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 (düzenlendi) bizim şirketin Cloud hizmetini aldığı kurum ile görüştüm. (Türkiyenin en büyük Cloud ve Servis sağlayıcısından biri ) TTNET VAE hizmetini sonlandırma kararı almış. VAE hizmeti nedir diye soracak olursanız, kendi alt yapıları olmayan ISS'lerin alt yapı hizmeti olan diğer ISS'den hizmet almasına deniyor VAE. gördüğüm kadarıyla Comnet de TTNET den VAE hizmeti alıyormuş. TTNET de borçları üzerine VAE hizmetini sonlandırma kararı almış. Sadece sektörden aldığım haber bunlar. ne kadar doğrudur bilemem. Ama VAE hizmeti sonlanan ISS pılı pırtıyı toplamış demek anlamına geliyor. Aralık 11 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 Demek ki sektörden aldığım bilgi doğruymuş. Duyuru Comnet ailesi olarak, Aralık 2021 tarihinde başladığımız Türk Telekom VAE fiber/VDSL internet hizmeti, 11.12.2024 tarihi itibarı ile sonlandırılmıştır. Comnet, xDSL/fiber erişim hizmetlerini yıllar boyunca kullanıcılarına en kaliteli hizmeti, en uygun koşullarla sunmanın çabası içerisinde olmuştur. Yıllar içinde geliştirdiğimiz yazılım, altyapı ve uygulamalarla ülkemizde birçok firmaya örnek olmuş, kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaşaması için yatırımlarımıza devam etmiş bulunmaktayız. Türkiye’de ilk defa ön ödemeli internet servislerini hayata geçirerek sektördeki birçok firmaya ilham kaynağı olmuş ve kullanıcıların daha uygun koşullarda hizmet almasının önünü açmılştır. Comnet, yine ülkemizde ilk defa son kullanıcı erişim hizmetlerini sahip olduğu binlerce peering ile destekleyerek gerçek özgür internet deneyimini değerli kullanıcılarına sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamıştır. Sektöre yön vererek diğer firmalara yeni ufuklar açmış ve Türk internet sektörüne yeni bir deneyim kazandırmıştır. Yıllardır birçok sosyal sorumluluk projesine ön ayak olan Comnet, ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve etmeye devam etmektedir. Comnet’in diğer servisleri olan veri merkezi hizmetleri, kurumsal erişim hizmetleri, Homepass erişim hizmetleri, sunucu servisleri gibi tüm faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir ve herhangi bir aksama söz konusu değildir. Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen, gerçek özgür internet kullanıcılarımıza gösterdikleri teveccüh ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Yapılacak İşlemler: Başka bir firmaya geçiş yapmak isteyen abonelerimiz, Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numarasını alabilir ve geçiş işlemlerini tamamlayabilirler. Hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir. Kullanıcılarımızın kalan yasal günleri hesaplanarak hak edilen tutar, ödeme yapılan kartlarına iade edilecektir. Saygılarımızla, Comnet Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 Türk Telekom'a 50 milyon borç takan Helvacı Bulut, abonelerin alacaklarını ödeyecekmiş; yersen... jackjoker and snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 (düzenlendi) Duyuruyu gördüm, konuya geldim. Comnet 'adda' olmuş... Geçmiş olsun. Ön ödemeli işi benim kafama hiç yatmadığı için o işlere hiç bulaşmadım. Millet parasını alamazsa, o iş genel olarak patlar gibi. Zaten son 2-3 yıldır yaşanan enflasyon da biraz duruldu son dönemde. Peşin ödemenin pek bir anlamı kalmadı gibi. Edit: Lan @TiesTorN millete o kadar comnet dedin, kanına girdin, vebalini aldın. Maşallah dediğin kırk gün yaşamıyor. Aralık 11 mamad tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 (düzenlendi) DH'deki konuda Comnet'e alternatif olarak GIBIRNet öneriliyor. Kimmiş, neyin nesiymiş diye baktım: Gıbırnet İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Merkezi Şeker Mah. Kerbela Sok. No:2 İç Kapı No:803 Selçuklu/Konya adresinde mukim ... Cicişler olarak bildiğimiz Esra&Ceyda kardeşlerin oynadığı Burger King reklamında, "Yedik yedik doymadık" diye dert yanıyorlardı kızlarımız; o aklıma geldi nedense... Aralık 11 Najaz tarafından düzenlendi infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 58 minutes ago, mamad said: Duyuruyu gördüm, konuya geldim. Comnet 'adda' olmuş... Geçmiş olsun. Ön ödemeli işi benim kafama hiç yatmadığı için o işlere hiç bulaşmadım. Millet parasını alamazsa, o iş genel olarak patlar gibi. Zaten son 2-3 yıldır yaşanan enflasyon da biraz duruldu son dönemde. Peşin ödemenin pek bir anlamı kalmadı gibi. Edit: Lan @TiesTorN millete o kadar comnet dedin, kanına girdin, vebalini aldın. Maşallah dediğin kırk gün yaşamıyor. banane kardeşim almasalardı, sanki borcu takıp batan benim ne yapayım ben hala çok memnundum batmasalardı eğer, yazık oldu... uygun fiyatlı gigaspeed firması önerilmiş de, neyse, kıytırıknet firmalarla daha fazla uğraşasım gelmedi gittim turknet'e başvuru yaptım. bir kaç güne açılır heralde. işin kötü yanı evden çalışıyorum, telefonun internetinden çalışacağım artık yapacak bişey yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 evet turknet'e geçişim tamamlandı, elveda comnet... comnet mağdurları için 2 ay beleş kampanyası yapmışlar, iyi oldu. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 Mağdur olan Ties'ten alsın parasını. infestor and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 LOL, içerde 2750₺ gibi birşey var arkadaşını getir'den verdikleri 30 gün ve doğumgünü hediyesi 3 günü yani tüm hediyeleri düşüp hesaplarsam. İnşallah geri öderler Ben de Türknet'e geçeyim bari, seninkini ne kadar sürede bağladılar @TiesTorN mesajların arasındaki zaman farkına bakarsak 4 saat sürmüş sanki :)) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11 bi ara ben oris telekom diye merdiven alti bi isletmeden (ttnet uzerinden) fiber internet abonesiydim. o bile bu kadar o.c. cikmadi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 11 hours ago, Peregrine said: LOL, içerde 2750₺ gibi birşey var arkadaşını getir'den verdikleri 30 gün ve doğumgünü hediyesi 3 günü yani tüm hediyeleri düşüp hesaplarsam. İnşallah geri öderler Ben de Türknet'e geçeyim bari, seninkini ne kadar sürede bağladılar @TiesTorN mesajların arasındaki zaman farkına bakarsak 4 saat sürmüş sanki :)) aynen 4 saat gibi bişey sürdü benim içerde 421 günüm kaldı, 3000 tl gibi bir şey oluyor sanıyorum. yazık oldu çok yazık... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 14 hours ago, TiesTorN said: evet turknet'e geçişim tamamlandı, elveda comnet... comnet mağdurları için 2 ay beleş kampanyası yapmışlar, iyi oldu. Sanırım Turk.Net bu 2 ay bedava olan kısmından hak edilen tutarı 6 aya bölüp faturalardan taksitle düşüyormuş. Geçeyim 2 ay Turk.Net'i ücretsiz kullanıp kaçayım diyen olur mu bilmiyorum ama böyle bir şey de okudum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12 3 minutes ago, Definitive said: Sanırım Turk.Net bu 2 ay bedava olan kısmından hak edilen tutarı 6 aya bölüp faturalardan taksitle düşüyormuş. Geçeyim 2 ay Turk.Net'i ücretsiz kullanıp kaçayım diyen olur mu bilmiyorum ama böyle bir şey de okudum. doğrudur, ben zaten daha o kampanya ortada yokken geçiş başvurumu vermiştim yani öyle bir düşüncem olmadı. sonradan online destek üzerinden ben de comnet mağduruyum o kampanyayı bana da uygulayın diyerek aktif ettirdim. şimdilik kıytırıknet iss'lerden sıkıldığım için düzgün bir iss'e geçmek istedim bu sefer. turknet bir daha zam yaptığında duruma göre millenicom gibi bir iss'ye geçmeyi düşünebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş