Mesaj tarihi: Şubat 13, 2023 Woke kültürünü şu diziye bulaştırmasalar olmaz. Kathleen çocuklar hakkında ileri geri konuşuyor sonra çocuk clicker öldürüyor falan. Ne gerek var yani. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 7. bölüm gene saçma sapan iliklerine kadar Woke goygoyu dolu bir bölüm olmuş. Hani ilk defa sıkıldım bir Last of Us bölümünden. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 1 hour ago, Erwin said: 7. bölüm gene saçma sapan iliklerine kadar Woke goygoyu dolu bir bölüm olmuş. Hani ilk defa sıkıldım bir Last of Us bölümünden. 7. bölüm, last of us: left behind ek paketi. yani aslında oyun ile çok terse düşen bir durum yok. ama ben de sevdim diyemem hatta sonlara doğru eşim bir dürttü uyuyorum diye Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Oyunda yok mu bu lezbiyen ilişki? Ya da var da kız siyahi değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 1 hour ago, wazzap said: Oyunda yok mu bu lezbiyen ilişki? Ya da var da kız siyahi değil mi? Var ve siyahi. Yani bu bölüm woke kültürü yüzünden böyle çekilmedi, oyunda da böyle… Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Eee, neyin karın ağrısı bu? Bu arada dizi hakkındaki görüşlerim değişmedi. İyi, güzel ama 9'u bırak, 8.5 bile etmez şu an. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 Farketmez oyunda da o bölümü sevmemiştim ben. 56 dk nın 56 sını da buna ayırmazsın, 20dk lık kısmı ayır geç. O yüzden extended woke işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 44 dakika önce, wazzap said: İyi, güzel ama 9'u bırak, 8.5 bile etmez şu an. Oyun yüzünden izletiyor işte . Ben adamı da kızı da zevkle izledim. Dekor ve dünya atmosfer çok iyi. CGI kısımlar kesinlikle sırıtmıyor ve başlarda birisinin yazdığı gibi renk düzeltme gama ayarı vb. çok iyi. (Peregrine imiş. Gama diil dinamik aralıkmış) Fakat oyundaki gibi bağ kuramadım ne yazık ki. İzlediklerimi de sildim. Arşive katmayacağım. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2023 (düzenlendi) 1x7 Spoiler Bu arada, Joel o kadar kan kaybından sonra yaşarsa "öeh" derim. Hem kasabadan 4-5 günlük mesafedeler, hem o kadar kan kaybetti, hem de o dikiş ne kadar sağlam olacak? Şubat 28, 2023 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 1x9 Spoiler iyi bari, güzel bitirdiler. yalnız, Firefly gidip atış talimi falan yapsın. O kısmı aşırı saçmaydı. Dizi ile ilgili görüşüm değişmedi, maksimum 8.5/10. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 7 hours ago, wazzap said: 1x9 Hide contents iyi bari, güzel bitirdiler. yalnız, Firefly gidip atış talimi falan yapsın. O kısmı aşırı saçmaydı. Dizi ile ilgili görüşüm değişmedi, maksimum 8.5/10. Spoiler Firefly da storm trooper'ların eğitim aldığı güvenlik firmasından eğitim hizmeti alıyormuş. 🤪 wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 (düzenlendi) On 13/03/2023 at 2:54 PM, Peregrine said: Spoiler Firefly da storm trooper'ların eğitim aldığı güvenlik firmasından eğitim hizmeti alıyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=P9bDzHP6_Pk Mart 14, 2023 infestor tarafından düzenlendi yanlis link vermisim Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Son bölüm büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için. Berbat bir iş çıkarmışlar. Özellikle oyundaki atmosferin tadını bilenlerin "bitse de gitsek" diyecekleri bir bölüm olmuş. Dizinin geneli için puanım 6. Olmadı, HBO'ya yakışmadı bu proje. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Spoiler @Najaz hocam, son bölümdeki mantık hataları dışında beğendim, hatta gayli bölüme kadar başarılı ilerlediğini düşünüyorum. Son bölümde de böyle bir umut pompalamışlar sanki, thats all... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 PC remakeini yapan firmanın eserleri pek iyi değilmiş. https://www.dsogaming.com/news/iron-galaxy-will-be-responsible-for-the-last-of-us-part-i-remake-pc/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 (düzenlendi) Oyunu bilmeyenler için hiç bir şey ifade etmeyen bir dizi olduğunu düşünüyorum. Btw: https://www.youtube.com/watch?v=GaQEA1JoN0s&t=2003s Neil Druckmann on Naughty Dog's next big game: "I know fans really want The Last of Us: Part 3, I hear about it all the time[...]. The decision has already been made. I can't say what it is[...]we picked the thing we were most excited for". Mart 14, 2023 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Ben oyunu hic oynamadim ama diziyi begendim. Son bolum biraz hayal kirikligi oldu ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş