Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 E3 ile alakalı her türlü haberi burada paylaşalım. Özel oyunlara ayrı başlık açılabilir. Amnesia'nın yapımcılarından SOMA diye bir oyun geliyormuş. Maden patlamadan çıkmaya çalışıyoruz.... değil tabi de ismi görünce o akla geliyor. Ninja Theory'den yeni bir oyun geliyor Hellblade diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Xbox one exculisive oyunu Quantum Break e3 de olmayacakmış. Alan Wake gibi sündürecekler çıkışını anlaşılan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Onların ben dibine. Alan Wake de aynı bunun gibi konsolun çıkışında tanıtılmıştı,konsol ömrünün ortasında çıkmıştı. Alpha aşamasındaki oyunu ne tanıtırsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Walking Dead'a yeni DLC geliyor. Michonne'u konu alacakmış diziden. http://www.ign.com/articles/2015/06/15/e3-2015-the-walking-dead-michonne-miniseries-announced Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Rock Band 4 de geliyor https://www.youtube.com/watch?v=Dtvh7B_U-Hw Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Chronos and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Battlefront efsane gözüküyor. Preorder verebilirim ben multisi oyalar beni baya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 GHOST RECON: WILDLANDS Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Battlefront için Survival modu da tanıtılmış, hiç fena değil gibi: Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mass Effect: Andromeda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Çoğu kimsenin umrunda değildir belki ama Yeni NFS'den oynanış görüntüleri: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Need for Speed fena gözükmüyor. Sunumda tek eleştirebileceğim noktası şu virajları dönerken giren Drift-Cam mi adı neyse artık o. Biraz fazla abartmışlar sanki, her virajda sağa sola yapışan kamera başımı döndürdü benim. Kapatma, etkisini azaltma vs. koyarlar ama ona herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=hJ4_t_GqGAM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Oh be en sonunda Frostbite'lı oyunlar gelmeye başladı. Mass Effect'te etrafa zarar işini kullansalar mükemmel olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mass effect ve mirrors edge 4 gözle bekleniyor. Gelse iyi olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mass Effect ve Star Wars merak ediyorum ben de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Xbox One Exclusive olan Sea Of Thieves ilginç bir oyun olacak gibi. Eski monkey island oyunları havası var gibi, yanılıyor olabilirim tabi ki ama grafikler çizgi film gibi. Playstation 4 için de Guerilla Games'in yeni oyunu Horizon Zero Dawn ilgi çekici. Aslında belki ileride buna yeni başlık açılabilir de Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Oyunların çoğu çok iyi görünüyor ama Watchdogs da çok iyi görünüyordu. Sonra patladı. preorder işine girmem dolayısı ile. Birkaç oyun nerdeyse OCULUS diye bağırıyor , mutlaka bir denemek lazım VR set ile. Yeni Anno tanıtılmış ama sadece trailer gibi birşey var. Hiç oyun içinden görüntü var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Watchdogs cok kotu degildi bence. Fazla gaz verdiler, ondan oyle oldu. O kadar beklentiye girmezse insanlar daha cok keyif alabilir, zira ben keyifle oynadim. Ama Pre-order olayina katiliyorum, hic gerek yok. Naughty Dog ve belki Rockstar disinda pre-order isine girmem. En son Destiny ile dersimi aldim. Horizon Zero Dawn cok iyi gorunuyor, umarim hayal kirikligi olmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 NFS güzele benziyor ama yeni kamera açısını beğenmedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 O drift kamerası gerçekten rezalet. Drift esnasında oyunun sürüş dinamiklerini Asphalt 8'e benzettim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş