Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Merhabalar Amazon iyidir güzeldir severim ama kurumsal fatura almak gereken durumlar için Amazon'dan alışveriş yapılamıyordu. Bugün denk geldiğim duyuruya göre artık kurumsal fatura alınabiliyor. Amazon.com.tr: Kurumsal fatura talebinde nasıl bulunulur? Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Bir süredir kurumsal fatura alınabiliyor diye biliyorum. wazzap and snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 Haklısınız, benim hatam, ben yeni fark ettim. Ekşiden öğrendiğime göre 20 Temmuz itibariyle başlanmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2022 47 dakika önce, snc-tr said: Haklısınız, benim hatam, ben yeni fark ettim. Ekşiden öğrendiğime göre 20 Temmuz itibariyle başlanmış. Hristiyanın biri yolda bir Yahudiyi çevirmiş, dövüyormuş. Kavgayı ayırmışlar, sonra Hristiyan'a sormuşlar "Neden saldırdın Yahudi'ye?" diye. "Bunlar İsa peygamberi öldürdüler!" demiş. "Yahu o olay 2000 yıl önce oldu" demişler. Hristiyan da "Olsun, ben yeni duydum" demiş TatanQa, snc-tr, Thustu and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş