Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Son update ile iyi kötü oynanabilir seviyeye gelmiş RTX 4080 ile, tekrar başladım bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Gamepass aboneliğimin bitmesine birkaç ay kaldı. Bitmeden Xbox'a indirip bir deneyeyim bari. Dead Space Remake bitince boşluğa düştüm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Update öncesi ayar kısarak dahi düşük FPS oynanabilen yerler DLSS frame generation açık hatta DLAA dahi açılarak düzgün akıcılıkta oynanabiliyor gördüğüm kadarıyla sonradan sapıtmazsa başka yerlerde, ancak latency ciddi yüksek bu şekilde, çok bir şey hissetmedim tek kişilik oyun zaten ancak latency rakamları baya yüksek görülen FPS değerine göre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Elemanin biri New Game Plus'i 33(!) defa bitirmis, Constellation'a dondugunde kendisiyle karsilasmis ... Cok iyi ya; [ https://twitter.com/NikoMueller/status/1729464828815691920 ] ... New Game Plus'i bitirmenin 5 saat filan surdugu soyleniyor... Toplamda 200 saate yakin oynamis yani... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş