Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 ilginçtir ki steam puanları fena değil. demek ki saçma teknik sorunları olmasa %90'lık oyun gibi duruyor. şaşırttı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Görev, görev, görev diye gezinmezsen güzelmiş. Öyle diyollav... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 11 hours ago, TiesTorN said: her zamanki day1 oyun saçmalıkları... işin kötü yanı oyunun bethesda gibi kabız bir firma tarafından yapılmış olması. muhtemelen 3-5 tane uyduruk patch çıkarıp bırakırlar, geri kalanı modder'ların elinden öper. incelemedim ama %100 eminim 60 fps cap'lidir oyun, her bethesda oyununda olduğu gibi. Xbox series x de 30fps mesela. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 1 minute ago, Atrin said: Xbox series x de 30fps mesela. konsollarda ne olduğu skimde değil, pc önemli konsollar zayıflıklarından ötürü her oyunda cap'li zaten. okuduğum kadarıyla pcde 60 fps cap yok ama biraz sorunlu gibi. kimisi vsync kapatmadan 60 fps geçilemiyor yazmış, kimisi geçiyorum ama alt tab yapınca 60 fps ye kilitleniyo falan yazmış. saçma sapan port sorunları işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Oyun su haliyle modsuz oynanmaz... Topluluk iyi ama, durmaksizin guncellenen modlar var... Oynayacaksaniz onlari takip etmekte fayda var... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Oyuna başladım. İlk düşüncem "işte no mans sky ın olmasını umduğum oyun bu" oldu. Şu anda durduramıyorum kendimi yarın işe gidene kadar oynarım sanırım durmadan. İmzamdaki ezzük sistemle 50 den aşağı düşmedi henüz siz fps izlemeye bende uzayı keşfetmeye devam diyorum. Oyun rüya gibi Keşfedecek çok gezegen var zaar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 6. saatteyim kalktığımdan beri oynuyorum. Oyun cyberpunk ve no mans sky fiyaskolarının olması gerektiği gibi iyisi ve birleşimi olmuş. Yaşayan dopdolu bir dünyası var ve serbestsiniz. Az önce görevde adamla konuşup ikna etmeme rağmen karar değiştirip öldürdüm adamı engellemedi. Oyunun daha başında bir devasalık ve serbestlik hissi başlıyor direk. Oyun bir nevi morrowind on space.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 4 saat önce, Squall said: siz fps izlemeye bende uzayı keşfetmeye devam diyorum. neyse ne takip edecektik? sen bok gibi rezil grafiklerle fps düşünmeden oynayabilirsin. benim için görsellik ve optimizasyon önemli. şuan ki rezil grafiklerle bilgisayarıma yükleyip kendime hakaret edemem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 4 saat önce, JardeL said: Oyun su haliyle modsuz oynanmaz... Topluluk iyi ama, durmaksizin guncellenen modlar var... Oynayacaksaniz onlari takip etmekte fayda var... Xbox oyun klasörünü abuk subuk şifrelediği için modlama olmuyor. Bu durum halen aynıdır diye düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Vaktinde elden ring ide aynı şekilde yerden yere vurmuştunuz heni geçen yıl goty olan oyun varya Önyargılarınızla yaşamaya devam edin ne diyeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 (düzenlendi) yazık valla. Elden de grafik var ama FPS CAP de var. FPS CAP olayının saçma olduğunu söyledik halen de söylüyoruz. En iyi oyun seçilmesi en gerizekalıca FPS CAP olayının haklılığını sağlamıyor. Ama bu oyunda ne var? bok ötesi çöp grafikler var. Ona rağmen optimizasyon bok ötesi. Neyini savunacağız? zaten çoğu kişi de benimle aynı fikirde. İmzamda ki sisteme ben bu oyunu yüklersem resmen hakaret etmiş olurum. Senin gözün piksellerde ki bok çuvallarını dolduracak kadar kötü grafiği kabul edebilir ama benim ki etmiyor Hele ki bom bok grafiklere rağmen 60fps zar zor alıyorsa oyun FullHD de direkt klasik Bethesta çöpü olmuş derim. Sen oynamaya devam et Eylül 6, 2023 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 (düzenlendi) Edeceğim zaten merak etme yemek molası sadece. Quote zaten çoğu kişi de benimle aynı fikirde. Hehe evet Eylül 6, 2023 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Oyunu acayim dedim, 117GB guncelleme cikti... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 40 dakika önce, JardeL said: Oyunu acayim dedim, 117GB guncelleme cikti... Güncelleme değil o dosyaları deşifre yapıyor. Bugun bütün gün oynadım ben yorgun düştüm. Arada bayılmamak için yemek yedim sadece o kadar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 (düzenlendi) Oyunda low ile ultra arasında sadece uzaklık anlamında bir fark oluyor. Yeşillikler gözüküyor ya da gözükmüyor gibi düşünebilirsiniz. Texture vs. öyle normal oyunlardaki gibi ultra-low uçurumu yok asıl sorun bu. Unofficial patch var fakat sadece oynun scriptlerini, görev ilerleyişlerini vs. gibi bugları çözüyor. Edit: Tam bitirmeden göndere bastım. Neyse genel olarak ben de No Man's Sky havası aldım, patchlerle çok güzel olacak bi oyun. Eylül 6, 2023 omertocarlos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Dial-up ile girenler dikkat ... Photomode Screenshots Ayarlarda sadece FSR2 ve Dynamic Resolution OFF yaptim geri kalan hicbir seye karismadim... 4K cozunurlukte Ultra veya High hepsi... 40 FPSnin altina hic dusmedi, o da sondan 2. eleman ile konusurken oldu... Normalde 50-60 FPS arasi gidip geliyor... Alelacele baktigim icin ayarlari inceleme firsatim olmadi ama su haliyle oynanisi etkileyecek bir durumla karsilasmadim... @Squall Evet, oyleymis [ https://www.reddit.com/r/Starfield/comments/16b4t2o/117gb_update_after_predownloading/ ] ... TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 şöyle oyunları day-1 oynayanların gözümde beta tester'dan farkı yok. katkılarınız için sağolun, seneye pürüzsüz bir şekilde oynarız Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Şöyle hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlara hayranım. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 5 minutes ago, Squall said: Şöyle hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlara hayranım. bu nasıl mantık la 1 sene içinde ölebiliriz diye her oyunu çıktığı gün mü oynamamız lazım sonuçta biz de çoğu oyunu oynuyoruz ama 1-2 sene gecikmeli olarak. ahirette en son hangi oyunu oynadın diye sınav mı yapıyorlar? "sen starfield oynamamışsın geç cehenneme" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 (düzenlendi) bende çöp grafik ve çöp fps değerleri ile bozuk oyunları oynuyorum diyenlere hayranım Eylül 6, 2023 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2023 Bu akşam Can Sungur'un kanalını izliyordum, oyuna yeni başladı. Sonra bu negro kardeş gemiden indi. Can "Aha saat satan arkadaş geldi" dedi. Canlı sohbet'te "Abi ırkçı söylem kullanmayalım" falan diye yorumlar geldi, ortalık karıştı biraz... 5 dakika sonra, çatışma sahnesi bitince bu negro çıkardı saat hediye etti CandleGarden, allreadydead and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 11 hours ago, Najaz said: 5 dakika sonra, çatışma sahnesi bitince bu negro çıkardı saat hediye etti Spoiler vermesene arkadaşım. 12 hours ago, jackjoker said: bende çöp grafik ve çöp fps değerleri ile bozuk oyunları oynuyorum diyenlere hayranım Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 %75 çözünürlük(VRS kapalı, dinamik çözünürlük kapalı) FSR 2 açık olarak Ultra ayarlarda RTX 4080 ile 3440x1440 60-70 arası genelde oyunun başlarında. HDR yok oyunda, buna da şaşırdım, SDR olarak da böyle bir oyunda ne gama ayarı var ne parlaklık ayarı var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 14 saat önce, TiesTorN said: bu nasıl mantık la 1 sene içinde ölebiliriz diye her oyunu çıktığı gün mü oynamamız lazım sonuçta biz de çoğu oyunu oynuyoruz ama 1-2 sene gecikmeli olarak. ahirette en son hangi oyunu oynadın diye sınav mı yapıyorlar? "sen starfield oynamamışsın geç cehenneme" İşte bu mantıkla zaten hayatının son yıllarında çıkan oyunları oynayamayacaksın. Quote HDR yok oyunda, buna da şaşırdım, SDR olarak da böyle bir oyunda ne gama ayarı var ne parlaklık ayarı var. HDR olmamasına bende çok şaşırdım ilginç. Alt f3 ile ayarlayın demişler ama ondada bende sadece keskinlik ayarı çıkıyor kontrast vs yok nedense.. Bugünde full starfield la geçiyor akşam işe gideceğim sonrada büyük ihtimalle sabahlarım gene. Oyunda şimdiye kadar sevmediğim tekşey silah seslerinin çok cılız olması.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2023 Bakış açın o kadar saçma ki. Adam oyuna para verip hakkını almak istiyor. Para verdikten sonra çöp ile zaman geçirmek istemiyor. Bende öyle. Senin mantığından gidersek her mekanda sulu biraya tav olmak lazım ve bunu kabullenmek lazım. Sen kabullenebilirsin ben değil 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş