Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 https://www.gencergaming.com/urun/samsung-1-tb-980-pro-mz-v8p1t0bw-m-2-pci-express-4-0-ssd DH'de gördüm geldim, çok iyi fiyat. bu hızlara çıkma ihtiyacınız varsa, ya da playstation 5'de kullanacaksanız alabilirsiniz. ben alayım mı dedim acaba ps5 için ama rtx 3080 aldığımdan beri 1 dk bile oyun oynamadım alette Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2022 Evet 980 pro için iyi fiyat bence de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Distribütör malı değil bence, bu fiyata anca yurt dışından gelen malı satabilirler. Daha ucuzunu isteyene amazonda 1650+350 şeklinde 2000'e yurt dışından getirtebiliyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Amazon'da 2362 TL gibi Amazon Türkiye'den alınır ise, Amazon Almanya'nın sattığı 2002 TL gibi. Ancak 1 Mayıs tarihi geçildiği için 150 EUR üzeri bireysel ithalat işlemlerinde dikkatli olmak lazım sonradan sürpriz yaşamamak için. Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 8 saat önce, T800 said: Amazon'da 2362 TL gibi Amazon Türkiye'den alınır ise, Amazon Almanya'nın sattığı 2002 TL gibi. Ancak 1 Mayıs tarihi geçildiği için 150 EUR üzeri bireysel ithalat işlemlerinde dikkatli olmak lazım sonradan sürpriz yaşamamak için. Amazon halletmiyor mu o işi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 7 saat önce, Omfs said: Amazon halletmiyor mu o işi ? Mevzuat değiştiği için uygulamada nasıl olacağını kimse bilmiyor. Netleşince göreceğiz. Bir kaç hafta bekleyip izlemek lazım. Omfs and Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Söz konusu Amazon olduğunda bir mağduriyet yada para kaybı yaşanacağını sanmıyorum ama ithalatı zorlaştırmak için bu kadar çabanın faydasız olduğunu görecek beyin rica ediyorum. Az beyin yeter, çok olmasına gerek yok aslında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş