Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 paşabahçe zest click modeli gayet güzel çıktı, kısa süreli az miktar saklamak ve yanımda götürmek için gayet iyi, beğendim. kapağı sağlam, düğmesine basmadan açılmıyor çeksen bile. büyük olana kahve koymayacağım. sızdırmaz kapak sağlam ama sonuçta vakum olmadığı için içinde kalan hava yine de bayatlatır. wazzap and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Şu aşağıdaki ile kahve demlemek için ila ki kimyager mi olmalıyız? Eşim bundan almış, biraz bakındım, yok 1 dakika suyu kahveye dök bekle, sonra 15 saniye dök vs vs. Mokapotta gayet rahat bir şekilde kahve yapıyordum, aldı bari kullanayım diyorum da uğraşılmaz ki bu kadar bekleyerek. jackjoker and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 @cherqesevet hocam biraz deneme yanilmayla teknigi oturtmaniz lazim ama mokapottan cok daha iyi bir kahve icersiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş