Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Selamlar. "N'apcam ben bunu artık" dediğiniz ve sağda solda, tozlu raflarda öylece duran PS Vita'sı olan varsa iletişime geçebiliriz. Tercihen yazılımı kırılmamış olanlardan arıyorum ama uygun olursa diğerlerine de bakabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Sahibinden'de şu aşağıda fotograflarını paylaştığım arkadaşı bulup satın aldığım için benim fat ps vita boşa çıktı. Yalnız ben henkaku yapmıştım (son firmware değil ama, her açılışta cracki çalıştırmam gerekiyor) Bu arada fabrika ayarlarına dön desek bu henkaku silinmiyor mu ki? Bu arada düşünürseniz bendeki vita 3g'li fat model. Darkhw zamanında satın almıştım. 2. sahibiyim. Kutusunu filan bulamam, adaptörünü de arayıp bulmam lazım ama ben usb'den şarj ediyorum. Bir de hafıza kartını yenisinde kullanacağım için kart da veremem. Yanında da Uncharted oyununu verebilirim bir de. Kısaca sadece Ps Vita, usb kablosu (adaptör için söz vermeyeyim), uncharted oyunu şeklinde düşünürseniz makul bir fiyat belirleyelim, 15 şubatta istanbula geldiğimde size getireyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Bende bir tane hiç kırılmamış, orjinal bir iki oyunu da bulunan oldukça az kullanılmış bir Vita var. Kutusunda duruyor, bulayım hangi rafta olduğunu önce bir de ne kadar ödemeyi düşünüyorsun? Çok ucuz bir bedelle sırf yer kaplamasın diye elden çıkarmayı düşündüğüm bir cihaz değil o yüzden soruyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Selamlar. @Coppermine PM attım. @Pablo 'Definitive' Vader PM attım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 @SEP Neden özellikle kırılmamış olanı istiyorsun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 @Najaz Eski alışkanlık diyelim. Eğer daha önce bi şekilde elimden geçmediyse pek kurcalanmamış cihazları kullanmaya çalışıyorum. Telefonu bile rootlamam mesela. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 3 dakika önce, SEP said: @Najaz Eski alışkanlık diyelim. Eğer daha önce bi şekilde elimden geçmediyse pek kurcalanmamış cihazları kullanmaya çalışıyorum. Telefonu bile rootlamam mesela. Yalnız kırılmamış bir Vita'nın pek bir espirisi yok ki... Kırılmış Vita demek PSP demek, PS2 demek, Nintendo demek, retro konsolun feriştahı demek, yüzlerce bedava oyun demek Vita alırken tek kriter fat-slim ayrımı olmalı bence. Fat kasalarda OLED ekran olduğu için bunlar tercih edilmeli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Evet, fat versiyonun güzelliği OLED ekranı. Ama pil ömrü nispeten kısa. Slim versiyonun güzelliği v2 olması, hafifliği ve uzun pil ömrü. Ama gel gör ki ekran LCD. Sony'nin yaptığı en büyük hata Vita'nın devamını yapmaması bence, mekan kazıkçı Nintendo'ya kaldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş