Android telefonlar üzerine ...
6 6

Bu konuda 626 mesaj var

12 hours ago, TiesTorN said:

https://www.cursedhardware.com/topic/5539-poco-x6-pro-deneyimlerim/

şurda yazmıştım bir şeyler ama üstünden baya zaman geçti tabi.

kısacası hala çok memnunum. tek bir sorun yaşamadım. ayarlar ekranı donmuyor da, girince böyle 1sn'lik bir stuttering oluyor o kadar, sanki arka planda anlık bir şeyler yüklüyormuş gibi. onun harici bir şey görmedim, her daim süper akıcı ve hızlı. wifi sorunu falan yok, bunlar her elektronik cihazda olabilecek şeyler tamamen şans. bin kişiden birine denk geliyordur. harita sorunundan kasıt nedir anlamadım da gps heralde. öyle bir sorun da yok.

batarya sorunu genelde telefon kullanmayı bilmeyen insanların 35 tane app kurması, günde 300 tane çöp bildirim gelmesi gibi durumlardan kaynaklı. bloat temizliği yapıp uygulamaların battery saver ayarlarını yaparsanız sorun olmaz. ben telefonu ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. geçen gün ne zaman şarj ettiğimi gerçekten unutup battery kısmına baktım, 131 saat yazıyordu :lol: yani en son 5 gün önce şarj etmişim. benimki ekstrem bir örnek tabi, telefonla genelde ilgilenmeyen bir insanım. ilgilendiğim zamanlarda da tek şarjla 2 günün altına hiç düşmedim bugüne kadar.

tek eksi diyebileceğim bir yönü var - ki bu aslında bu fiyat segmentindeki her telefon için geçerli, buna özel değil - proximity (yakınlık) sensörünün olmaması bazen gıcık ediyor. telefonla konuşurken ekran kapanmadığı için yüzüme dokunarak saçma sapan yerlere giriyor hatta bazen hat kapanıyor. veya whatsapp'dan sesli mesajı kulağımda dinlemek istediğimde kulağıma götürdüğümü anlamıyor falan bazen. sanal yakınlık sensörü var ama gerçeği gibi çalışmıyor kesinlikle.

Ben de uzun sayılabilecek bir süredir kullanıyorum telefonu ve görüşlerim paralel. Bu paraya cidden olmayacak kalitede bir cihaz yapmışlar. 

Yakınlık sensörü var ama konumu kötü. Daha önce kullandığım Xiaomi telefonların hepsinde aynı sorun vardı. Bu problemin çevresinden dolaşmak için telefonu her kulağa götürürken power tuşuna bir kere basıp ekranı kapatmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor yoksa dediğin gibi saçma sapan tuşlara basılıyor farkında olmadan.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok