Android telefonlar üzerine ...
6 6

Bu konuda 669 mesaj var

iPhone'dan Android'e geçerken üçüncü parti uygulamalara emanet olmadan özellikle WhatsApp 'ı transfer etmek mümkün mü? Arada bir gelen Apple ekosisteminden bir çıkıp Android'e dönsem mi kaşıntım var. Geçersem hem kendi telefonumu hem de hanımın telefonunu geçirmem lazım. Diğer alternatif hanıma en az 512 GB 16 Pro Max falan almak. Onu Android'e geçirip kendim iPhone'da kalırsam da ne nerede diye sorunca mal gibi kalacağımdan o iş yürümez. Özetle iPhone'dan Android'e özellikle WhatsApp'ı sorunsuz transfer ederek geçer miyiz?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Definitive said:

iPhone'dan Android'e geçerken üçüncü parti uygulamalara emanet olmadan özellikle WhatsApp 'ı transfer etmek mümkün mü? Arada bir gelen Apple ekosisteminden bir çıkıp Android'e dönsem mi kaşıntım var. Geçersem hem kendi telefonumu hem de hanımın telefonunu geçirmem lazım. Diğer alternatif hanıma en az 512 GB 16 Pro Max falan almak. Onu Android'e geçirip kendim iPhone'da kalırsam da ne nerede diye sorunca mal gibi kalacağımdan o iş yürümez. Özetle iPhone'dan Android'e özellikle WhatsApp'ı sorunsuz transfer ederek geçer miyiz?

WhatsApp'ın kendi yedekleme sunucusu vardı diye biliyorum. O yüzden konuşmalar vs gitmez.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar;

Cümleten sizin öneriniz ve deneyimlerinizden yola çıkarak telefon önerisi istiyorum.

Hem hanım hem benim telefonum redmi note 9 pro ve ömrünün sonuna geldi.

İki telefon alacağım için makul ve mantıklı önerilere açığım, Ben pek oyun vs oynamıyorum ekran ne kadar büyük o kadar memnun oluyorum,

Hanım daha temel kısıtlara takılıyor, dolayısıyla gerçekten mağdurum:D En son kendime Honor V3, Hanıma Poco X7 Pro alıp geçeceğim:)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
47 minutes ago, escape said:

Selamlar;

Cümleten sizin öneriniz ve deneyimlerinizden yola çıkarak telefon önerisi istiyorum.

Hem hanım hem benim telefonum redmi note 9 pro ve ömrünün sonuna geldi.

İki telefon alacağım için makul ve mantıklı önerilere açığım, Ben pek oyun vs oynamıyorum ekran ne kadar büyük o kadar memnun oluyorum,

Hanım daha temel kısıtlara takılıyor, dolayısıyla gerçekten mağdurum:D En son kendime Honor V3, Hanıma Poco X7 Pro alıp geçeceğim:)

Eğer Poco X7 Pro düşünülüyorsa onun yerine X6 Pro tavsiye ederim. Donanım olarak daha iyi, evet ilginç ama öyle. Uzun süre işinizi görür karı koca:thumbs:

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cidden özellikleri fena görünmüyor, hala kararsızlık içerisindeyim.

Redmi Note14 Pro + var, o da salakça 27 bin lira, ulan ilk xiaomi telefonumu 2014'te çin'den almıştım ki insanların duyması en erken 2018'e falan denk geliyor O zaman 100 dolar ödemiştim, şimdi yine başlangıç modeli telefon olmuş 800 dolar el insaf..

Valla içimden Honor v3 geçiyor da büyük risk demek, zamzong ile güven sorunum var, acil telefon almam lazım. Hayır parasına da çok takılmıyorum... iphoen 16 yı hiç beğenmedim :(

S25 ultra da patates demiş herkes, fold 6 zaten takoz ve verimsiz. Kaldım ortada:D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

S25+'a göZüm yetmeyince S24 FE'ye halleniyo gibiyim ben de ama yaza doğru S25 FE'yi çıkarırlar şimdi, o yüzden bekliyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, escape said:

Valla ben telefonu min 5 sene kullanıyorum, promax alıp geçeceğim gibi..

Ekren daha da büyüsün derdi yoksa Pro'dan Pro Max'a geçmeye gerek yok. En temizi de yenisini bekleyip onu almak olabilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Definitive abi durumum kötü, redmi note 9 pro kullanıyorum yaklaşık 4.5 yıldır ve karşıdan konuşulanları random duymaya başladım.

Konunun ciddiyetini düşün:) Dolayısıyla bekleyecek durumum pek yok,

Yani çok para da vermek istemiyorum ancak apple güvenli liman ve optimize çalışıyor.

Bu xiaomi'nin tutarsızlıkları biraz yordu ve çok yavaşladı çevremde tüm iş arkadaşlarım ki yazılımcı deliler hepsi , abi deli olma apple al geç diyor:)

İçimden geçen fold bir cihaz almak ancak o riski de almak istemedim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
36 minutes ago, escape said:

Yani çok para da vermek istemiyorum ancak apple güvenli liman ve optimize çalışıyor.

antitez: benim sirket telefonum (iphone 13) sarja takinca ekran ya cok yavas tepki veriyor ya da kilitleniyor. o kadar da guvenli degil yani :lol:

escape and achfighter beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

@escapebu senaryoda Eylül'e kadar iPhone 17 beklemek zor olur gibi görünüyor. iPhone 16 Pro al geç derim bende bu durumda.

Samsung düşünülecekse Fold düşünmezdim, gerçi ben Android düşünüp düşünüp Apple'e devam bir insan olduğumdan görüşlerim biraz sübjektif olabilir.

@infestoriPhone 13 (128 GB) kullanıyorum, kızımda da aynı cihaz var. Hiç buna benzer bir şikayetim olmadı, ilk defa duyuyorum böyle bir şey.

Definitive tarafından düzenlendi
escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 saat önce, escape said:

@Definitive abi durumum kötü, redmi note 9 pro kullanıyorum yaklaşık 4.5 yıldır ve karşıdan konuşulanları random duymaya başladım.

Konunun ciddiyetini düşün:) Dolayısıyla bekleyecek durumum pek yok,

Bu xiaomi'nin tutarsızlıkları biraz yordu ve çok yavaşladı çevremde tüm iş arkadaşlarım ki yazılımcı deliler hepsi , abi deli olma apple al geç diyor:)

İçimden geçen fold bir cihaz almak ancak o riski de almak istemedim.

Eski Xiaomi, yeni Samsung kullanıcısı olarak bir daha çin malı telefon almam. Donanım olarak çinli telefonlar çok iyi gözükse de gerçekte öyle olmuyor. Kullanırken bir sürü sıkıntı çıkıyor. Samsung'a geçtikten sonra sorunların Android'den değil de Xiaomi'den olduğunu anladım. Arada 1,5 kat fark olsa bile gider Samsung alırım.

escape and infestor beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mediamarktta Apple 16 pro max 95K, Zamsong S25 Ultra 8000 indirimle 83K, Honor V3 80K dolayısıyla ben bu üç cihazdan birisini cuma akşamı alacağım.

Genel öneri neyse buradan seçin alacağım, yeter şiştim:)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
44 minutes ago, escape said:

Mediamarktta Apple 16 pro max 95K, Zamsong S25 Ultra 8000 indirimle 83K, Honor V3 80K dolayısıyla ben bu üç cihazdan birisini cuma akşamı alacağım.

Android zorunluluğu yoksa Ayfon, varsa Samsun.

escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, escape said:

Allahtan çok para vermek istemiyorsun hocam. :D

A55 vs al geç işte.

infestor, Mono and escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sonradan mecbur bu kafaya geldim düzgün telefon bulamayınca , işimin %80i mail ve teams ile yürüyor.

Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim:)

escape tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 hours ago, escape said:

Sümsük'ün amerika fiyatı S25U için 1300 dolar. Benim S23Ultra'yı 750 dolara alıyor. Aslında Türkiye!de de aynı fiyata alıyor. Ama sorun Türkiye'de S25Ultra'nın 2300 dolar olması....

Ekosistemindeki diğer cihazlar varsa veya olacaksa Ayfon yoksa Sümsük

wazzap and escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok