Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Ben de Anot Londo yu bitirdim. Epey yavaş gidiyorum, bol bol da coop modunda daha önce geçtiğim bosslarda başkalarına yardım ediyorum. Level 117 oldum halen NG deyim, Anor Londo yeni bitti. Pure str karakterimi Rosaria ya gidip STR/FAITH e çevirdim. Faith i 30 a kadar çıkardım STR 40. DragonSlayer Axe +5 i bırakıp Demon's Axe +5 e geçtim bir de fire ı kuvvetlendiren yüzük takıyorum herhangi bir büyü yapmadan 708 AR veriyor. Bitirsem NG+ yı böyle şevkle oynamam biraz da ondan ağır alıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Standartları bilmiyorum ama level biraz yüksek gibi. Ben oyunu bitirdiğimde Lvl 91 idi karakter. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Zaten bu level de pek ng kalmadığını coop için girdiğim dünyaların ng+ bazen de ng++ olduğundan anlıyorum Cooper da dancer I kesince 49500 soul veriyor ki bu ng de 15000 di. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Edit: Hakkikaten ne işi varmış bu başlıkta Diablo 3 başlığına yazın onu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Diablo 3 başlığına yazın onu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Steam dalga geçmeye devam ediyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 %60 indirimle 350 TL'ye tişört gibi birşey olmuş bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Dark souls 1 Remastered duyurulmuş ayın 11 inde. Bütün platformlar için Mayıs 2018 de çıkacakmış. Yeterince ölemedim diyordum iyi oldu bu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 keşke demon's souls remastered yapılsa Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Oy 6 hours ago, atp said: Dark souls 1 Remastered duyurulmuş ayın 11 inde. Bütün platformlar için Mayıs 2018 de çıkacakmış. Yeterince ölemedim diyordum iyi oldu bu Bu haber güzel oldu işte. Bizde gireriz artık bu seriye bununla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 6 hours ago, Atrin said: keşke demon's souls remastered yapılsa Bence de Demons Souls daha güzeldi. Ucuza çıkarsa alırım yine de Dark Souls'u... hatırası var Geçi uzua çıkmazsa da yılbaşı indirimlerinde düşüyor nasılsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş