Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2016'da gelmesi güzel. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Son yayınlanan trailer ile gazı aldım, pre-order'ımı çaktım, 12 Nisan'ı beklemedeyim artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Alma gazı. Fallout 4'te de bir gaza gelme durumu oluştu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Bugün capon versiyonu çıkıyor,twitch'ten yayın yapanlar olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Alma gazı. Fallout 4'te de bir gaza gelme durumu oluştu. Çöpout 4 abi, lütfen. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Aynen bullshitout 4 Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Oyuncular olarak hiçbir şeyden çekmedik hype' dan çektiğimiz kadar . Ama DS serisi kendini ispatlamış ve çekirdek bir hayran kitlesi edinebilmiş bir yapım, bu oyun da kötü olmayacaktır. Sadece pc sürümünde olabilecek bazı optimizaston sıkıntılarından endişe ediyorum, o da belki... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Twitch'te yayın yapan çok,sadece Japon değil,İngilizce yayın yapan da çok. Kim nasıl izin aldıysa artık. İlk gördüğüm grafikler güzel,bir sürü yarartık tasarımı var. Bloodborne'dan hızlı kombat almışlar. Bir de Demon's Souls gibi bir nexus var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Evet bende bakıyorum twitch'den grafiklere denilebilecek söz yok , gayet başarılı. Aynı şekilde seslerde hoş olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Çıksın da bol bol ölelm. Ben de Amazon dan pre-order yapmıştım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Grafik tarzı bana epey Bloodborne'u andırdı. Tabi Dark Souls ama sanırım Bloodborne motorunu mu kullanmışlar, nedir Ben izlemeyi seviyorum bu oyunları, oynaması da zevkli ama epey vakit ayırmak gerekiyor, özellikle de çok başarılı değilseniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Oyun gerçekten çok zaman alıyor. Hani oyunun başında geçen zamanın haricinde hangi item ne işe yarar hangi karakter ne rol oynar o kılıca nasıl ulaşırım o rare item I nerde bulurum diye bir o kadar da darksouls wiki nin başında geçiriyordum. Sonuçta oyun içinde bazı kararlarınızın geriye dönüşü olmuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 @@Bloody amazon oyunu yarın gönderir mi dersin? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kankam Shopto olsaydı 2 gün önceden yollamıştı,çıkış tarihinde elime geçsin diye. Kitabın parasını çekmişler (guide),galiba guide oyundan önce gelecek. Gerçi 3 gün önce 3. bebeyi ele aldım,ne ara oynarım ben de bilmiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Preparing for shipment olmuş,hadi bakalım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bebe için tekrar hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Şu tövbe estağfullah oyunun bir de yenisini mi yaptilar? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Aptal Amazon önce guide'ı yollamış. Neyse PC'de Stardust Edition'la takılıyorum biraz. Grafikler hayalkırıklığı Bloodborne grafikleri çok daha güzeldi. Belki de PC ekranında öyle geldi. Konsolda daha güzel gelebilir. Port olmasa da ana platform olarak PS3-4'ü alıyorlar genelde Souls serisinde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Stok sıkıntısı varmış. Preparing shipmenttan,not yet shipped'e döndü. Amazon durumu telafi etti yine de,nazar olmasın demeyelim şimdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Benim halen preparing for shipment aşamasında. Nasıl bir hazılıksa artık, törenle uğurlayacaklar kargoyu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bana da cancel ettirdiler yeni order ver diye. Yeni order için day one edition stokta görünmüyor amazonda. Uğraş dur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Amma saçma iş pre-order İn ne anlamı kaldı. Arkadaş kaç pre order alındığı belli ona göre üretse ya üretici firma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Benim day one edition patates oldu. Yeni order açmak istedim ama stokta olmadığından day one edition veremedim. Normal edition verdim. Neyse çok mühim değil. Bir an önce gelsin de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş