Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 (düzenlendi) bir yarım saattir whatsapp mesajlarım gitmiyor. Ama görünen o ki facebook bağlantılı uygulamalarda sıkıntı var. Ekim 5, 2021 ZvAnA tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 (düzenlendi) keşke hiç geri gelmeseler facebook servislerinden bir tek etkin olarak whatsapp'ı kullanıyorum arkadaşlardan bazıları ve ailem hala signal'e geçmekte direttikleri için. whatbok'un bildirim sesi kapalı ama yoksa işyerinden gelen her spam'e ilgimi çevirmek zorunda kalıyordum. facebook'un sahibinin bu pokemon olduğunu da herkese tekrardan hatırlatayım Ekim 4, 2021 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Whatsapp gitti hayat bitti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 https://twitter.com/Snowden/status/1445086082983469063 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 fb daha halka açılmamışken, amerikada okuduğum üniversitenin verdiği e-mail adresinden üye olunabilinen bir servisken kullanmış ve son 12 senedir bir kez bile açmamış biri olarak temsili ben: instagram nedir bile bilmiyorum, hiç işim olmadı. whatsapp hesabımı da kalıcı olarak kapatıp, uygulamasını sileli 1 sene oldu. gerçi whatsapp olmaması günlük hayatta halk ile bazı sıkıntılar yaşamama neden oluyor. whatsapp'dan atarım diyor, atamazsın diyorum. whatsapp'dan konum gönder diyor, gönderemem diyorum. whatsapp yok telefonumda, nasıl yok ? kullanmıyorum, neden ? öyle ebenin amı dedirtene kadar gidiyor işte Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 İnternet bu uygulamalar yüzünden saçma sapan bir şeye dönüştü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş