Windows 11
2 2

Bu konuda 317 mesaj var

3 dakika önce, Peregrine said:

Muhtemelen sistemi 24H2'ya güncellendi. Ben group policy editor'dan driver/bios update'lerini kapattım ve 23H2 de kalmasını sağladım. 24H2 güncellemesini yaza bıraktım, önce bir tam otursun.

Evet o işte. Lanet girsin o versiyona.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

kimse üstüne alınmasın ama böyle "bok gibi sik gibi" tarzı yorumlar boş muhabbetten öteye geçmiyor maalesef. her mecrada var böyle yorum yapan ama sorunun ne olduğundan bahseden yok. ne sorun yaşadığınızı spesifik olarak belirtirseniz biz de anlamış oluruz. şahsen ben de uzun süredir 24h2 kullanıyorum ama 1-2 ufak sinir bozucu şey harici günlük deneyimimi etkileyecek hiç bir şeyle karşılaşmadım henüz. ki ufak tefek pürüzler her büyük güncellemede çıkar zaten.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
18 saat önce, TiesTorN said:

kimse üstüne alınmasın ama böyle "bok gibi sik gibi" tarzı yorumlar boş muhabbetten öteye geçmiyor maalesef. her mecrada var böyle yorum yapan ama sorunun ne olduğundan bahseden yok. ne sorun yaşadığınızı spesifik olarak belirtirseniz biz de anlamış oluruz. şahsen ben de uzun süredir 24h2 kullanıyorum ama 1-2 ufak sinir bozucu şey harici günlük deneyimimi etkileyecek hiç bir şeyle karşılaşmadım henüz. ki ufak tefek pürüzler her büyük güncellemede çıkar zaten.

O ufak tefek pürüz dediklerin birleşince adamı çıldırtıyor.

Şimdi dualsense i açtım aylardır eşlenmiş gamepad için dediki eşlensinmi eşlensin dedim ve kapandı şimdide bağlanmıyor işte bir ufak tefek saçmalık daha.

Bir ton ufak tefek adamı çıldırtan sorun var sistemde. İçine edeyim böyle işletim sisteminin..

MilesTeg and Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Windows 11'le ilgili olarak çok sorun yaşamadım hatta seviyorum bile ama 24H2'nin çok sorunlu olduğu da ayrı bir gerçek. Klasik MS, bazı şeyleri düzelteyim derken çoğu şeyi bozmayı seviyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yıllar oldu ahmak herifler daha hala düzgün bir bt driverı yapmadılar telefonda canavar gibi çalışan kulaklıklar windowsa bağlayınca hem ses kaliteleri düşüyor hemde mikrofonları çalışmıyor bu ne salaklıktır yahu.

Dünyada temelde 2 çeşit gamepad var bunlardan biri dualsense mikrofost efendi hala dualsense i adam gibi çalıştıracak bir sürücü yapmadı hala bir ton sorun ulan herşey bitti dualsense emi kaldı senin sony ile rekabetin? Senin boktan takır tukur gamepadini kullanmak zorunda mıyız?

24h2 ayrıca gayet hantal ve genel olarak bir yavaşlık var gibi. Bir sürü sürücüde sorun çıkarttı bende. BT dongle ım bir çalışıyor bir çalışmıyor. 

O kadar sinir oldumki şu anda format atsam direk win10 yüklerim inadına.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Siz yine iyisiniz 24H2'yi kurabilmişsiniz. Ben ne zaman kurmaya kalksam defalarca sistemi kapatıp açıyor ve başarısız oldu daha sonra dene diyor ve işlemi sonlandırıyor. Kim bilir belki de böylesi daha hayırlıdır:icon_think:

Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Çıldırıcam az kaldı.. BT hoparlörü açıyorum bağlanıyor ama sesi cihaza vermiyor ve ses cihazlarında listede görünmüyor.

Geçmediyseniz şanslısınız sakın 24h2 ye geçmeyin.

sjqp7hj.jpg

Squall tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce durup dururken mouse imlecim yokoldu :facepalm:

Mouse çalışıyor ctrl alt del yapınca falan ama masaüstüne döndüğüm gibi imleç yokoluyor. Restart atmak zorunda kaldım.

Daha neler göreceğiz bakalım..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, TiesTorN said:

gıcıklık gibi olmasın da yazdığın şeylerin hiç birini yaşamadım ben :lol: 

Sistemde 1 tblık oyun kurulu olmasa çoktan çakmıştım formatı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 minutes ago, Squall said:

Sistemde 1 tblık oyun kurulu olmasa çoktan çakmıştım formatı.

Sistem diskine asla oyun kurmuyorum. Ne zaman sıkılsam rahatsız olsam anında formatı basıyorum hiç düşünmeden. :icon_dance:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Epeydir hiç format atmadım günlük kullandığım sisteme. 22.04  > 23.10 > 24.04 > 24.10 ubuntu güncelleyip devam ediyorum. :zuh:

Önceden fedora vardı onun dertleri bitmez olunca sadece ubuntuya geçiş için format attım. Fedora da 32 33 34 35 36 37 38 39 diye gidiyordu. Tey tey kaç sene olmuş. 

Bir evdeki windows 11 kurulu cihaza format attım herhalde o da intelden AMD ye geçişten sonra sıkıntı çıkmadıydı ama neden bilmem denetim masası açılmaz oldu o ara formatı bastım sanırım. O da herhalde windows 10 ile başlayıp 11 e güncellendi gibi birşey zamanında. 

Format atma zevkini evdeki retro core 2 makinada yaşıyorum. Canım ister XP canım ister win7 daha da abartırsam ubuntu vs :D Retro takılıyoruz o ortamda :D

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, Definitive said:

Ne zaman sıkılsam rahatsız olsam anında formatı basıyorum hiç düşünmeden. :icon_dance:

q2ztvnr.jpg

Najaz tarafından düzenlendi
SkyWarrior beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

benim is bilgisayarinda normalde zinhar shutdown yapmam, hibernate yaparim (sünnettir :lol:) ne zaman dîzo IT osuruktan patch yukler ve restarta zorlar anca o zaman yaparim...neyse win11 kuruldugundan beri makina anca 1 hafta dayanabiliyor. farede deli gibi lag oluyor, 1-2 saniye gecikmeli falan hareket ediyor imlec, klasorler fln acilirken bayaaa kasiyor. hür iradem disinda restarta zorlaniyorum :) hesapta bi de IT, windows update'leri atos'a kontrol ettirip eger sorun yoksaydi yukluyor calisan bilgisayarina. uahsuahsahisdu yalanlarini yiyim. atos'taki 2 romen 1 bulgar göz ucuyla bakip aynen yolluyorlar winupdate'i.

infestor tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2