Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 (düzenlendi) Selam Arkadaşım ofisindeki birçok malzemeyi yenileme işine girişti , yurtdışından da epey iyi fiyata yenilerini aldı ... şimdi ikinci el noktasında epey de malzeme çıkıyor . Benim çok zamanın yok ara ara bakıyorum uğrayınca . İlk olarak Qnap rack mount 4xx serisinden 2 adet 250watt redundant kullanılabilecek PSU lar çıkardım temiz sağlam durumdalar. Model: DPS-250AB-81A olarak yazıyor üstünde. Çiftine 1500TL gayet uygun olur sanırım... 4 yıllık aşağı yukarı. Ayrıca qnap 4xxx serisi için bunlara uygun power devresi ve kafesi de mevcut.. Resimleri: EDIT: "Server psu olarak da kullanılabilir elbette aynı yapı." yazmışım bu doğru değilmiş , birini DL360 G9 servera takmaya çalıştım sığmadı.. yani QNAP 45x serisi varsa onda kullanılabilir Ağustos 31, 2021 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 On 24.08.2021 at 14:53, TatanQa said: EDIT: "Server psu olarak da kullanılabilir elbette aynı yapı." yazmışım bu doğru değilmiş , birini DL360 G9 servera takmaya çalıştım sığmadı.. yani QNAP 45x serisi varsa onda kullanılabilir Valla eskilerin deyimiyle bunların "mala, davara bir faydası olmaz" Eğer hurdacıya vermeyi düşünmüyorsan (kargosunu da ödeyerek) bana gönderebilirsin. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 4 hours ago, Najaz said: ... (kargosunu da ödeyerek) ... Bu ayrıntıyı çok tuttum. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 On 4.09.2021 at 18:26, Najaz said: Valla eskilerin deyimiyle bunların "mala, davara bir faydası olmaz" Eğer hurdacıya vermeyi düşünmüyorsan (kargosunu da ödeyerek) bana gönderebilirsin. Najaz süpersin , turuncu forumdaki mezarcılar bile salya sümük ağlıyorlar 🤣 Ayrıca DL360 g9 dan da 2 adet 500watt redundant psu ayırdık kenara.. bunu da yanına bonus yapalım 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 On 07.09.2021 at 21:43, TatanQa said: Najaz süpersin , turuncu forumdaki mezarcılar bile salya sümük ağlıyorlar 🤣 Kargom hala gelmedi? TatanQa and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 On 10/2/2021 at 15:47, Najaz said: Kargom hala gelmedi? Maaşı bekliyorum ... yaptığın güzellik karşısında altta kalmamak için iban 'ına para da göndereceğim hak geçmesin... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş