Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Masaüstü bilgisayarımdaki on senelik SATA II sabit diskimi dizüstü bilgisayara USB'den bağlamak için 3.5" disk kutusu alayım diyorum. Yılların birikimi olan arşivim bu sabit diskte olduğu için en azından başlarda sık kullanırım gibi geliyor. Sonraları arada sırada kullanılır. Bu HDD kutusu işinde dikkat etmem gereken kriter, marka vs var mı, yoksa uygun fiyatlıyı alıp geçeyim mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 3.5" USB HDD kutularının hepsi, çalışmak için harici güç adaptörüne ihtiyaç duyuyor. O yüzden taşınabilirlik konusunda çok kullanışlı değiller. Siz iyisi mi 2.5" USB HDD alın, masaüstü sistemde bulunan HDD'deki verileri de bu yeni diske kopyalayın. Hem bu bahaneyle dosyaların yedeğini de almış olursunuz. Idefix beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 10 saat önce, Najaz said: 3.5" USB HDD kutularının hepsi, çalışmak için harici güç adaptörüne ihtiyaç duyuyor. O yüzden taşınabilirlik konusunda çok kullanışlı değiller. Siz iyisi mi 2.5" USB HDD alın, masaüstü sistemde bulunan HDD'deki verileri de bu yeni diske kopyalayın. Hem bu bahaneyle dosyaların yedeğini de almış olursunuz. Sıkıntı şu ki masaüstü bilgisayar vefat etti. O yüzden böyle bir ihtiyaç oldu. Dışarıda bir yerde yaptırmaktansa kendim halletsem, kenarda da HDD kutusu dursun diyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Şunu kullanıyorum 6 aydır ve gayet memnunum. https://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kasalari/codegen-codmax-35-usb-30-sata-3-disk-kutusu-cdg-hdc-35bp-P363427996 Idefix beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 14 saat önce, MilesTeg said: Şunu kullanıyorum 6 aydır ve gayet memnunum. https://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kasalari/codegen-codmax-35-usb-30-sata-3-disk-kutusu-cdg-hdc-35bp-P363427996 Bu ürüne bakıp bakıp emin olamıyordum. Aklımda bir de aşağıdaki Dark vardı. Bunlardan birini alırım artık. Teşekkürler. https://www.amazon.com.tr/Dark-Storex-SATA-Disk-Kutusu/dp/B07DR3Q27N/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&m=A1UNQM1SR2CHM&qid=1629700127&refinements=p_4%3ADark%2Cp_85%3A21345931031%2Cp_6%3AA1UNQM1SR2CHM%2Cp_36%3A13758221031&rnid=13736708031&rps=1&s=computers&sr=1-3 MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 2.5" HDD'ler için Orico'nun kutularını kullanıyorum ben. Üretim kalitesi falan iyi. 3.5" diskler için de modelleri vardır herhalde, onlara da bir bakın isterseniz. Idefix beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Adaptör de kutunun içinde olsaymış keşke. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 3 hours ago, Altan Yoklar said: Adaptör de kutunun içinde olsaymış keşke. Değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Ürün kutusu (ambalajı) demiyor, ürünün içinde olsaymış diyor. O zaman da adaptör bozulunca ürünü komple çöpe atarsın, düşününce kullanım deneyimi dağınık gelse de böylesi daha iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Evet o harici adaptörü de hdd kutusunun içine sığdırsalardı demiştim . Sadece adaptör bozulursa yeni adaptörle çalıştırma seçeneği kalmıyor o durumda. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 codegen olandan bende var, uzun süre kullanacaksanız kapağı kapatmayın bence, ürün komple plastik olduğu için diskin oluşturduğu ısının çoğu içerde kalıyor. Onun dışında bi sıkıntısı yok, kısa sürelerle çalıştırıp bişeyler kopyalayıp işiniz bitince gücünü kesecekseniz kapağı da kapatabilirsiniz tabi. Idefix beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş