Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Steam oyun kiralama işine girebilir bu zamandan sonra. Süreli satın alma gibi. O zaman mıçtınız indirim mindirim yok steamden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Elim bir değdi pir değdi.. İndirime girdi diye alıp 10-15 dakika oynayıp sildiğim oyunların hemen hepsini refund istedim, zamanında Stardust Edition oynayıp hadi alayım bari arşivde dursun dediğim oyunlar için de istedim. Sanırım 40 kadar oyuna refund istedim, yaz indirimlerinden önce biraz para dursun Steam 'de bari. kabul etmeyip üstüne steam den banlarlar seni. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Refund kurallarına uymayan talepleri zaten kabul etmiyorlar. Refund istediğim oyunlardan kabul edilenler için 214 TL pending durumda bekliyor Steam cüzdanda. Banlanmak için ortada bir sebep görmüyorum. İndirim görünce bir anda gaza gelip alınan oyunlar yada şişirilmiş Indie game pişmanlıkları için bu refund çalışması çok iyi oldu. Ancak Steam dışından yapılan alımlar bu yüzden önemli ölçüde azalacaktır muhtemelen. Refund istemeyeceğine emin olduğu oyunu belki alır insan gidip Steam dışından key olarak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 En kolay refund isteme yöntemi olarak Web Sitesine login olup transaction history'deki store transaction 'ı gezmenizi öneririm. Orada satın alınmış ve refund edilebilen oyunun altında zaten Refund Request linki var,tıklayıp doğrudan al lan geri diyebilirsiniz. Bu bende olmadı. Sadece oyunların listesi görünüyor, Refund linki filan yok. help.steampowered.com'a giriş yapınca da son aldığım 4 oyun çıkıyor Refund edilebilir olarak, başka da bir şey görünmüyor Gerçi pek öyle iade edeceğim oyun yok ama yine de Summer Sale öncesi birkaç oyunu atabilirdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Store Transaction kısmına geçip kontrol ettin mi? Bende artık sadece 1 oyunda görünüyor çünkü diğerlerinin neredeyse hepsini geri verdim. Ancak görünüyor olması lazım eğer şartları uygun oyunlar varsa Steam'den alınmış. Gerçi Steam Client'ı üzerinden de önce oyunun adına tıklayıp sonra sağ penceredeki Support linkine tıklayınca iki tıklamayla talep edilebiliyor. Ben çoğunu zaten Steam Client üzerinden istedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bende de web sitesinden login olup girdiğimde store transactions altındaki oyun listesinde hiçbir oyunun adının altında request refund diye bir seçenek çıkmadı. Diğer türlü client'tan oyunun ismine tıklayıp support'a girdiğimde request refund çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bende de web sitesinden login olup girdiğimde store transactions altındaki oyun listesinde hiçbir oyunun adının altında request refund diye bir seçenek çıkmadı. Diğer türlü client'tan oyunun ismine tıklayıp support'a girdiğimde request refund çıkıyor. Bende de durum aynen böyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Buradan gaza gelip ne iade edilebilecek ne varsa iade talebi actim, hicbiri kabul olmadi =) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Refund isteği kabul edilip parası cüzdana yatan var mı? Benim paracıklar pending modunda durup duruyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bende web üzerinden hiçbir oyunda refund seçeneği çıkmıyor dediğim gibi. Client üzerinden ise tek tek uğraşmak istemedim. Ama denemek için 1-2 oyunda yapabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Client üzerinden son 6 ayda aldığım ve iade etmek istediğim tüm oyunların Support sayfasına giderek denedim. Toplamda 7 iade isteğimden 4'ü kabul oldu. Hem de talebimden sonra 10 dakika içinde mail ile cevap geldi. 7 gün içinde iade ücretlerinin cüzdanıma yatırılacağını bildirdiler. Beklemedeyim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Benim talep ettiğim iadelerin toplam bedeli cüzdana yansımış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ben dört saat oyun sürem olan GTA V'i de hiç beğenmediğimden iade ettim, kabul edildi, dört saat falan diye sorun çıkmadı, sanırım bu konuda müşteri memnuniyeti ile ilgili bir miktar esneklik de var. Mortal Kombat X, MGS Ground Zeroes ve GTA V'i iade ettim ben de ama henüz cüzdana bir bedel yansımadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mortal Kombat X, MGS Ground Zeroes ve GTA V'i iade ettim ben de ama henüz cüzdana bir bedel yansımadı. Çiviyi sökersin ama izi kalır Tolga Abi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ground Zeroes bende ama hem Xbox 360'ta hem de PS4'te var, konsolda gayet iyi oyun da klavye, mouse ile oynanmıyor, ondan iade ettim, beğenmeme durumu yok yoksa. Hamza beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu geri ödeme sistemi inanılmaz güzel oldu. Özellikle indirim dönemlerinde çok fazla incelemeden aldığım ve oynamadığım oyunlar oluyordu. Bu şekilde devam eder umarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ben de bu indirimlerde aldığım iki oyunu iade ettim. Biri steam walleta, diğeri kredi kartına kısa sürede iade edildi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ben hiçbir yerde göremedim refund seçeneği... nerede çıkıyor bu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Steam Client'ında oyunun üstüne tıklayınca sağdaki pencerede support linkine tıklayacaksın. Önüne gelen ekranda da It's not what I expected seçeneğininden devam edince Refund seçeneği çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ben hiçbir yerde göremedim refund seçeneği... nerede çıkıyor bu? 5 USD için refund çıkmıyor. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 2 TL için bile çıkıyor neyse ki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1 sene önce aldığım oyunlar için refund istedim hiç oynamadım oynamam da sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 6 aydan daha eski oyunlara refund istemene izin verdi mi? Ben iade edemedim 2015 öncesinde satın aldığım oyunları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 evet istedim... pending şu anda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 İlk pending maili geliyor, sonrasında Accept yada Reject maili geliyor. Umarım kabul edip verirler paranı geri ama bana vermediler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş