Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Nexus mod ile çok uğraştım ama olmadı, mecbur backup-restore deneyeceğim. Teşekkür ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 (düzenlendi) Yeni konu açma gereği bile görmeden buraya yazim bari... Canımın içi bebişim Fallout serisini 3 le bıçaklamaya başlayıp 4le üzerinden kamyonla geçen Bokesda, 4. ü oyundan NPC leri çıkarıp multisini Fallout 76 adıyla full price çakmaya çalışınca diplerin dibini gördü... Tiksindiğim kütük grafikleri, 28 yıldır değişmeyen oyun motoru, boktan combat animasyonları ve ruhsuz NPC leri ile hiç bir oyununu sevmediğim bokesda umarım batarda Fallout un isim haklarını hakkını verecek bi firmaya satmak zorunda kalır.. https://www.metacritic.com/game/pc/fallout-76 Adamlar o kadar tuvalet kağıdı durumunda kalmışlar ki parayla adam tutup reviewları yukarı çekebilmek için 10 puan verdirtmişler bir sürü.. Rest in Pieces.. Kasım 18, 2018 Narcissus tarafından düzenlendi 4 ün yanına üncü anlamına gelen . sembolünü koydum.. bunun için bile edit yazısı çıkartan sisteme sokim.. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 bu aralar bunu oynuyorum... biraz kütüklük olsa da çağların itin götüne soktuğu kadar yok gayet iyi oyun, open world rpg severler için özellikle. her neyse, oyun yine konsol bebelerini hedef kitlesi olarak seçmiş olsa gerek ki "hard" zorlukta oynamama rağmen çok basit geliyor. ya da karşıma daha düzgün bir düşman çıkmadı, bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş