Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Millet siteyi kurcalarken 4K ekran goruntusu bulmus : http://content.bethsoft.com/bsw_cms_asset/46910_2_0.jpg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Fallout 3 hayal kırıklığıydı benim için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 F3 bazı ağır saçmalıkları olsa da fena değildi bence... En azından F1-2 oynamamış biri için Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ucuncunun oyun dinamikleri kalas gibiydi, onu duzeltmislerdir umarim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 F3'e bayılmıştım,New Vegas'tan ise nefret ettim. F3 gibi güzel bir senaryosu varsa buna da bayılırım büyük ihtimal. New Vegas'ı yarısında bırakmıştım dayanamayıp. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Steam Store'a da eklenmiş. GTA V sonrası bir 180TL vak'ası daha. http://store.steampowered.com/app/377160/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Selam, GMG üzerinden 46.20$ 'a alabilirsiniz. http://www.dealzon.com/deals/fallout-4 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 5$ veririm ancak, 5$ olmadan oyun mu alınır Şaka bir yana bu yeni Fallout serisinin gözümdeki ederi / değeri 5$ 'dır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Yine Elder Scrolls with guns olacağı için umrumda diil artık Bokesda Fallout serisini yontulmamış kütük haline getirdi resmen, adamların başka bildiği bişey yok aynı motor ve dinamik üzerine mario bile yapar bunlar IPsini alırlarsa.. ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Heheh Çağlar ne zaman damlayacak konuya diye bekliyordum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 New Vegas gibi bir oyundan sonra umutlanmak istemiyorum ancak garip bir şekilde heyecanlandım duyuruyu görünce Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Steam'de 179 TL çakmışlar yine fiyatı sağolsunlar... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 F3'e bayılmıştım,New Vegas'tan ise nefret ettim. Al benden de o kadar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 new vegas çok daha iyiydi bence... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 e3'de birşeyler gösterilmiş. ben bir türlü 3 boyutlu fallout'a ısınamadım. diablo 2 ve fallout 2 herzaman kalbimde başka bir yere sahip. heralde izometrik kameralı oyunları daha mı çok seviyorum nedir.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 https://youtu.be/ju01QbTNIGg?t=4m55s Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Oyun 60 USD olduğundan ve de dolar da artık 3 TL'ye dayandığından düz hesap kuru çevirince öyle oluyordur artık. Halbuki başka bin tane faktör düşünülebilir tabii artık o kadar da olmuyor işte, keşke olsa tabii. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Fallout 4'te pc'de yapılacak olan tüm modlar Xbox One versiyonunda da kullanılabilecekmiş. Xbox One E3 sunumunda oyundan bahsettiler, hatta sahnedeki eleman birkaç dakika oynadı oyunu. Grafikleri biraz parlatmışlar eski Fallout 3'e göre. Bir de oyun open world olacakmış, serbestçe gezilebilecekmiş. Bakalım çıksın görürüz de 180 TL verilmez tabi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yeni falloutları bitiremedim, bir noktada bıraktım... Halbuki eskilerinin müptelasıyım... O yüzden fallout 4 beni çok çok da heyecanlandıramadı, halbuki 3 çıksın diye yıllarca beklediydim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Fallout 3' ü severek oynamıştım sonra new vegastan aynı keyfi almamıştım. Fallout 4 en azından yine 3 ayarında gibi gelirse eğlenerek oynarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Xbox One gibi, modlar PS4'de de olabilirmis, ama Sony'ye bagliymis. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Fallout 3 oynamak istiyorum. PS3 versiyonu var elimde, ama steam link almaya niyetlendigim icin acaba onunla mi oynasam diyorum, 1080p sonucta. Oyunun steam sayfasinda Windows 7 ve ustune optimize degildir diyor. Windows 10'da Fallout 3 deneyen oldu mu? Cok sorunluysa bosuna ugrasmayayim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 F3 ps3te falan oynanmaz, tam bir çöp. PC üzerinde HD texture pack kurulur ve keyfi çıkarılır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş