Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Örümcek adam halt etmiş ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Adam Fallout ve birçok oyunun cidden içine etmiş, çok komik ve eğlenceli görünuyor. Ama çok izleyince bu tür videoları insan sevdiği, keyif aldığı oyunlar dan bile soğuyabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Adam Fallout ve birçok oyunun cidden içine etmiş, çok komik ve eğlenceli görünuyor. Ama çok izleyince bu tür videoları insan sevdiği, keyif aldığı oyunlar dan bile soğuyabilir. Ben MGSV videosundan sonra oyundan daha eğlenir hale geldim aksine, fantastik şeyler dener oldum oyunda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 İşte bende onu diyorum, ben de ana hikâyeden kopup fantezi arayışına girince bir daha hikayeye saramiyorum, en azından bir kez bitirdiken sonra yapmam gerek, öbür türlü aldığım keyif heyecan kayboluyor. Skyrim de araştırıp dolaşıp sindire sindire giderken böyle bir hata yaptım. Oyundan bir daha eski keyfi alamadım. Uzun süredir oynamıyorum, bir ara yeniden deniycem. Bir nevi 'büyü sü bozuluyor ' diyebilirim benim için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bir de şuna bakın bakalım Conan harika iş çıkartmış Karnıma ağrılar girdi... İki video var, önce bunu sonra da ilkini izleyin... atp and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bir de şuna bakın bakalım Conan harika iş çıkartmış Karnıma ağrılar girdi... İki video var, önce bunu sonra da ilkini izleyin... :D :alkis: ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 iki video da muhteşem , özellikle 2.yi izlerken sesli güldüm Edit. bu arada adamın sitesinde birde witcher 3 ü izleyeyim dedim gözümden yaş geldi buna da bakın : http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-witcher-wild-hunt?playlist=x;eyJ0b3RhbCI6MzIsInR5cGUiOiJ0YWciLCJpZCI6NDc3OX0 Hamza beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Oyun motorunu suistimal etmek adettendir, severim böyle şeyleri . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Oyuna bu hafta içinde bir güncelleme gelebilirmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bana yeni nesil konsolu Fallout 4 , yeni Bioshock ve Red Dead Redemption üçlüsü aldırabilirdi... Görünüşe göre Fallout 4 için acele etmeye gerek yok, diğerlerinden biri muhteşem çıkarsa konsolu alırım, falllout 4 ü de bi ara ucuzladığında oynarım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 F4 için bir sürü mod çıkmış, son zamanlarda pek ilgilenmemiştim. Denemek lazım, videoya göre ciddi değişiklikler var. Bazıları da "gayriciddi" elbette Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Ben herkesin işine yarayacak kullandıklarımı yazayım. Yıldız koyduklarım çok işe yarayanlar. Batch File all the junk * Better Item Sorting * Enhanced Blood Textures F4 Texture Optimization Project * F4 Rains Fallout Texture Overhaul PipBoy 2K Dark Version Fallout Texture Overhaul Power Armors Faster Terminal Displays * Full Dialogue Interface ** Improved Map with Visible Roads * Lowered Weapons * More Armor Slots * Radiant Clouds Rock On Scrapper Corpse Highlighting * TagBag * Weightless Junk and Other Items * TRUE EYES - Fallout 4 Edition Wasteland Salon WET - Water Enhancement Textures Workshop Planters Fixed * MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Oyunu 6-7 saat kadar oynayabildim kendimi zorlayarak. Bu kadar dandik ve zevksiz bir oyunu nasil yapabilmisler tebrik ediyorum bethesdayi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Halk bunu istiyor, bu tarz bütün oyunlar hayatsızca ve amaçsızca grinda dayalı minecraft vari bi döngüye girmeye başladı.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 DICE'da yılın oyunu seçilmiş... http://www.polygon.com/2016/2/19/11057096/dice-award-winners-announced Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Craft sistemi zaten elder scrolls onlinedaki gibi ayni. Otu boklu binbir turlu sacmaligi topla dur, zamaninin %80 ini inventory ile bogusarak gecir.. Dialoglar seslendirmeler zaten rezalet.. Karakterler komedi.. Hepsini gec oyunu oynamak hicbir zevk vermiyor insana.. Olduysen sebebi %99 kafana atilan ve kacmanin mumkun olmadigi aptal bir el bombasi.. Buglara girersek cikamayiz. Companionlar hicbir halta yaramiyor ve zaten bugli oldugu icin olmasalar daha rahat. Mesela buyuk bir mekana girdin, taaa kac oda otedeki npclerin dusmanlarin sesi sanki yanindaymissin gibi cok komik gercekten.. Aha diyorsun yanimda adam var ama adam taa kacyuz metre otede baska bir odada. Bazen en onundeki dusman buga giriyor sen adama sarjoru bosaltiyorsun adam hicbir hasar almiyor sonra sen reload ya[ana kadar donup seni olduruyor.. Cicili bicili kiyamet sonrasi dunyasi, hersey rengarenk janjanli.. Firienholt and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Witcher 3 ile ayni listeye bile giremez bu oyun, yilin oyunu tartismasiz witcher 3 dur.. ionian beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mart 'tan Mayıs 'a kadar 3 yeni DLC duyurulmuş. Automatron ve Far Harbor bence çekici olanları. https://bethesda.net/#en/events/game/fallout-4-add-ons-automatron-wasteland-workshop-far-harbor-and-more/2016/02/16/77 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bu add-on'ları görünce jeton düştü bende. F4'ü tasarlarken Borderlands'in başarısını hayal etmişler. Daha renkli, daha kolay ve bol bol zıbıdık add-on'a zemin hazırlayacak bir dandik hikaye. Ticari açıdan başarılı olacak, yeni nesil bunu istiyor. Ancak Fallout lore'una ve fanlarına hakarettir bu. Blasphemy! F3 ne kadar metalse, F4 o kadar plastiktir... ionian beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Birkaç gün oluyor Automatron çıkalı. Oynayıp bitirdim, zaten kısa bir DLC. Oyuna birkaç minor faction, birkaç silah, bir settlement ve baya bir craftlanabilir parça ekliyor. Bu parçalarla yanınıza aldığınız companionu tasarlayabiliyorsunuz. Hatta ekstradan başka botlar da yapıp, onları settlementlerde çalıştırmanız, insanın yerini robot aldığı bir ortam mümkün. Sentry bacaklı, Robobrain kafalı, Protectron kollu robotlar, ki epey abartı şeyler var. Bir de eyebotlar üretip, onları wasteland 'e salarak component, mermi falan aratabiliyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 (düzenlendi) On 14.01.2016 at 01:57, Bloody said: Ben herkesin işine yarayacak kullandıklarımı yazayım. Yıldız koyduklarım çok işe yarayanlar. Batch File all the junk * Better Item Sorting * Enhanced Blood Textures F4 Texture Optimization Project * F4 Rains Fallout Texture Overhaul PipBoy 2K Dark Version Fallout Texture Overhaul Power Armors Faster Terminal Displays * Full Dialogue Interface ** Improved Map with Visible Roads * Lowered Weapons * More Armor Slots * Radiant Clouds Rock On Scrapper Corpse Highlighting * TagBag * Weightless Junk and Other Items * TRUE EYES - Fallout 4 Edition Wasteland Salon WET - Water Enhancement Textures Workshop Planters Fixed * Dün Nexus Mod manager'dan bir iki yeni mod ekledim oyuna ve en çok işime yarayan Full Dialogue Interface çalışmaz hale geldi. Hem yeni eklediğim modları hem de dialog modunu kaldırıp tekrar yükledim nafile... Plugins kısmında da görünmüyor. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı hiç? Mayıs 16, 2017 soulblade tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Yok. Ama mod yüklemeden dikkat ederim uyumlu-uyumsuz olayına. Bazılarının altında yazar x-y-z ile uyumsuz diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Düzeltemedim bir türlü, uyumsuz bir mod da yüklemedim halbuki. Steam'den backup yapıp yeniden kursam hiç modlanmamış haline getirebilir miyim sizce? Sonra tekrar modları kurarım. Başka çözüm yolu da gelmiyor aklıma... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Düzelir tabi o şekilde de. Nexusmods ile oynayıp düzeltmek daha mantıklı sanki. Backup-restore bayağı sürer sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş