Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 (düzenlendi) Şirket için sonunda bir laptop alacağım sanırım ama baktığım Lenovo Thinkpad'lerin çoğu freedos olarak gelmekte. Seçtiğim modelin freedos modeli ile windows 10 pro modeli arasında 1800TL fark var. Vermeye değmez. Orijinal olarak şirkete de fatura keserek windows lisansı ve office lisansı nereden alabilirim güvenilir ? Microsoft'un kendi sitesinde de fiyatlar çok uçuk. Mayıs 3, 2021 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Retail Windows ve Office lisanslarının ucuzu pek yok bildiğim kadarıyla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2021 Windows pc kullanmayalı çok oldu. Kullandığım zamanlarda da hep korsan kullanırdık https://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-10-pro-32-64-bit-turkce-oem-lisans-anahtari-p-HBV00000L4ISA?magaza=ekobilisim1 bunu alsam kullanamıyor muyum yani ? @Pablo 'Definitive' Vader Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Fatura olayı nasıl olur bilmiyorum, satıcıyla konuşup öyle alınabilir. Ucuzculardan: https://lisansburada.com/urun/microsoft-office-365-5-kullanim-lisans-1-yillik/?yclid=2398339157300647396 Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Kinguin'e baktınız mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Satın alırken şuna dikkat edin, ucuz satılan ürünler genelde bir ana kurumsal hesap altında açılmış alt hesap bilgisini satıyorlar. Bu hesabın kullanıcı adı ve şifresini size veriyorlar. Şifreyi değiştirebiliyorsunuz ama kontrol sizde değil ana hesap sizi kapatabilir veya o hesapta bir değişiklik olursa size yansıyabilir. Alırken size ürün kodu veren bir yerden alın mutlaka. Ürün kodu verildiğinde Microsoft'tan kendi hesabınızda aktivasyon sağlayacağınız için başkası ile uğraşmadan kendi kontrolünüzde hesabı yönetebilirsiniz. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 On 5/6/2021 at 9:27 AM, Mono said: Kinguin'e baktınız mı? Bakmamıştım. Şimdi baktım fakat bu tarz bir uyarısı var "This is a restricted product and it CANNOT be activated nor played in Turkey" @Barbarconan çok teşekkürler hocam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş