Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Şöyle garip bir inceleme gördüm. Scythe Mugen 5 siyah versiyonu performans olarak diğer versiyonuna göre neredeyse %10 daha kötü performans vermiş. Kaplama ile alakalı olduğu söyleniyor, oldukça ilgi çekici bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Gayet normal bir durum. Alüminyum plakanın üzeri boyalı oldu mu boyasız olana göre ısıyı uzaklaştırma konusunda performansın düşeceği belli birşey. Mesela ben bu yüzden sıvı soğutmalarımda kullandığım radyatörleri boyayacağım zaman radyatörün içindeki kılcal yaprakları maskeleme bantıyla kapatıp sadece dış kasasındaki boya gereken yerleri boyuyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 noctua nh-d15 chromax.black alırken bu konuyu özellikle araştırdım. noctua ne yaptı, nasıl bunu siyah yaptı bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da soğutma performansını etkilememiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2021 Metalleri renklendirmenin birkaç yolu var, bunların bazısı ısı iletimine etki etmez. Her siyah metal boyalı demek değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Alman Böhler K100 serisi özel metaller var mesela siyah renklileri mevcut. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş