Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Rise_of_the_Tomb_Raider Oyun bu yılında sonunda çıkıyor. Xbox One a bir süre exculisive olacak. Umarım önceki oyundaki başarıyı devam ettirirler. edit : 10 Kasım da çıkıyor. edit2 : pc ye 2016 nın ilk çeyreğinde ps4 e 2016 nın sonbaharında çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 PC ye çıkınca oynanır.. Bu oyun da konsol aldırmaz, ayrıca timed exclusive oldugunu bilince iice sönüyo hype.. ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 xbox aldırmaz bana da ama pc'ye gelmesini merakla bekliyorum. bir önceki tombraider bence çok iyi bir oyundu, uncharted'den esinlenmişti ama ondan daha iyi bir oyundu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Uygun bir zamanda tekrar oynamayı düşünüyorum ilk oyunu aynı kalite de olsun yeter. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 PC ye çıkınca oynanır.. Bu oyun da konsol aldırmaz, ayrıca timed exclusive oldugunu bilince iice sönüyo hype.. ) tabi tabi. önceki oyunu sırf achv. için dandik grafiklerle ömrünü tamamlamış xbox 360 da oynayan kimdi acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kadıncağız o kadar karda kışta yine şortla kalmış nasıl bir hüzün bastı beni. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Valla helal olsun adamlara, "epic cumback" yaptılar seriye... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kadıncağız o kadar karda kışta yine şortla kalmış nasıl bir hüzün bastı beni. Hocam nereden uydurdun şortu. Bence sen görmek istediğini görüyorsun. MaverocK beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Aynı stüdyo aynıı yazar... iyi iyi. Önceki oyun çok iyiydi, bu oyun da öyle olacak gibi görünüyor. Beklemedeyiz. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Önceki oyunu bir çırpıda bitirmeme rağmen %100 tamamlamıştım. Ben de beklemedeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Hocam nereden uydurdun şortu. Bence sen görmek istediğini görüyorsun. Evet üstündekinin altındaki ile birleştiği noktayı düşük çözünürlükte şort olarak görmüşüm. Şortluyken daha güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bu oyun xbone ve pc'de mi olacak sadece? Bir ara öyle birşeyler söylenmişti. PS4 versiyonu olmayacak mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Olacak,timed exclusive Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Şu an için sadece Xbox360 ve Xbox One için deniyor. PC için geldiğinde de umarım Tomb Raider olur da bulmacalarda kafamız patlar, labirentlerde gözümüz dört döner, sessislikte birden fırlayan yaratıklarla da primayı zengin ederiz, kaldı ki "the search for something greater" sözü öyleymiş hissi verdi bana. Ortamlar ve oynanış videodaki gibi olacaksa, reflekslerimizi overclock etmemiz parmaklarımızı upgrade etmemiz gerekebilecek gibi geliyor bana, tabii bir de ekran kartımızı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7ZSqVingXdI Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 5:43 5:48 arası indiana jones temple of the doom... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ya hep merak ettiğim ama öğrenemediğim birşey var, aklıma gelmişken burada sorayım. Önceki Tomb Raider oyununda adanın yerli halkının hikayesi çok boş bırakıldı. Yani kim bu adamlar? Oni denen dev elemanlar var, ellerinde acaip gürzler taşıyorlar, zor ölüyorlar filan, bunlar nedir? Doğa üstü yaratık mı, farklı bir ırk mı, büyülü mü, robot mu, uzaylı mı? Hadi onları geçelim, adadaki diğer elemanlar (dev olanlar değil de, yine Japon olup normal insan gibi olanlar) nasıl yüzlerce yıldır erkek erkeğe o adada kalıyorlar? Görünüşe göre ana karayla bağlantı kesilmiş, orada gizli gizli yaşıyorlar gibi birşey. Nasıl ürüyorlar, kendilerini nasıl gizliyorlar? Hani adadan kurtuldu hatun ama hikayenin o kısmı da havada kaldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bu onilerin muhabbetini Uncharted 2 den arakladılar mı diye çok düşündüm açıkçası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 E3 gameplay iyiydi baya, Xone nasıl kaldırmış bu kadar olayı diye de düşündürmedi değil, gelsin bir an evvel de Xone'da oynayalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ya hep merak ettiğim ama öğrenemediğim birşey var, aklıma gelmişken burada sorayım. Önceki Tomb Raider oyununda adanın yerli halkının hikayesi çok boş bırakıldı. Yani kim bu adamlar? Oni denen dev elemanlar var, ellerinde acaip gürzler taşıyorlar, zor ölüyorlar filan, bunlar nedir? Doğa üstü yaratık mı, farklı bir ırk mı, büyülü mü, robot mu, uzaylı mı? Hadi onları geçelim, adadaki diğer elemanlar (dev olanlar değil de, yine Japon olup normal insan gibi olanlar) nasıl yüzlerce yıldır erkek erkeğe o adada kalıyorlar? Görünüşe göre ana karayla bağlantı kesilmiş, orada gizli gizli yaşıyorlar gibi birşey. Nasıl ürüyorlar, kendilerini nasıl gizliyorlar? Hani adadan kurtuldu hatun ama hikayenin o kısmı da havada kaldı. Bunların cevapları hep oyun içinde bulunan kayıtlardan öğreniliyor. Ben bu konuda biraz takıntılı olduğumdan böyle lore içeren bulunacak zımbırtıların mutlaka hepsini bulmaya çalışırım, bulamadığım yerde de utanmam Walkthrough'dan bakarım nerdeymiş diye Eğer oyunu oynayacak vaktiniz yoksa en güzeli bir wiki'den bakmak sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya hep merak ettiğim ama öğrenemediğim birşey var, aklıma gelmişken burada sorayım. Önceki Tomb Raider oyununda adanın yerli halkının hikayesi çok boş bırakıldı. Yani kim bu adamlar? Oni denen dev elemanlar var, ellerinde acaip gürzler taşıyorlar, zor ölüyorlar filan, bunlar nedir? Doğa üstü yaratık mı, farklı bir ırk mı, büyülü mü, robot mu, uzaylı mı? Hadi onları geçelim, adadaki diğer elemanlar (dev olanlar değil de, yine Japon olup normal insan gibi olanlar) nasıl yüzlerce yıldır erkek erkeğe o adada kalıyorlar? Görünüşe göre ana karayla bağlantı kesilmiş, orada gizli gizli yaşıyorlar gibi birşey. Nasıl ürüyorlar, kendilerini nasıl gizliyorlar? Hani adadan kurtuldu hatun ama hikayenin o kısmı da havada kaldı. Lore a bile gerek yok oyunu bitirirken hepsini öğreniyorsunuz zaten o halk kim, oniler kim.. Hocam sen oyunu oynayıp bitirdine emin misin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Xbox One'da çıkınca bir bakarız. Gerçi pc'de de alınabilir gibi, kaç ay exclusive kalacak belli mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 belli değil. en az 3 ay en çok 1 sene olur sanırım. edit: 1 senede olmaz ya, en geç 6 ay sonra çıkar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 pc ye 2016 nın ilk çeyreğinde ps4 ede 2016 nın sonbaharında çıkacakmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş