Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 yahu manyak bu adamlar yoksa kara para falan mi akliyorlar 500 milyon dolara 1 sezonluk dizi mi olur laan ne oluyoz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 23, 2021 Alıcısı varsa 5 milyar dolar bile olur hocam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 ben hala kara para akliyacaklar heralde diyorum game of thrones tum sezonlarinin toplaminin misli misli 1 sezon 3 sezon dizi 1.2bilion dolares falan olursa ne edecekler proje batarsa yada iptal edilirse saka falan degil kesin kara para temizlemesi olur marvel filmleri o kadar oyuncu butcesine ragmen 200-300 milyon dolara cikmiyor mu 10 bolum olucaksa bu full film butcesi olucak demektir. sonucta 1 dizi bolumu genelde 42 dk infilty wara baktim 325-400milyob dolara budget ile cekilmis 149 dk game of thrones son sezonu 6 bolumdu 80-100 milion aras bisiye mal olmus. 10 bolum olsa bolum basi 50 milyon dolar. cogu normal film o butcelerin az ustunde 1-2 starin maliyetini saymazsan ustelik tamam lotr iyi guzel de hiakye bilindik suprisizi yok filmi ekiside bile sonucta var hikayesnin alisicisi var eyvallahta 500 milyon dolar bi sezona gomuceksen bnundan bi kac milyar dolar kazanman lazim tvde spor kanali gibi ek olarak satamacagina gore bu kadar gelir nasil getirecek ki. neyse gorelim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş