PlayStation Muhabbetleri...
1 1

Bu konuda 329 mesaj var

IMG-9052.jpg9RtcDJTf

Ayrica fortnite, god of war, gta5online ve sw jedi fallen order almistim. Kart kol gibi gelecek. 😅

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 04.01.2025 at 11:47, Orçun said:

Valla o senin bileceğin iş benim için farketmez. :D Ama kargo da uyarsa yolla, en fazla yurtiçiden kod ayarlarız 100 lirayı pek geçmez. Gitti geldi 2 tane de analogtan 400 lira işte kargolardan 200 de desek 600 lira. Hadi bize de bir çay parası atsan yada çay ısmarlasan tamamdır. :D

Çok iyi dealmış yaw :alkis:

Ben bi bakıcam valla, haber ederim

Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Helldivers 2 oynayaniniz var mi? Gameplay’i iyi duruyor ama illa 1’i de oynayip hikayeyi bilmek lazim derseniz bulasmayacagim hic.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Chronos said:

Beyler Helldivers 2 oynayaniniz var mi? Gameplay’i iyi duruyor ama illa 1’i de oynayip hikayeyi bilmek lazim derseniz bulasmayacagim hic.

Ne hikayesi yahu . Süper zevkli bir oyun al mutlaka.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

On 27.12.2024 at 16:35, Peregrine said:

Hall effect analog mekanizmalarından elde edip bir defa değiştirtseniz ömürlük olur. Kitleri aliexpress'de bulunuyordu, sanırım 30 avroyu geçmeyeceği için gümrük sorunu da olmaz. Ama tabi araştırmak lazım, orası size kalıyor.

Elde patlayan driftli cihazları yenileyeyim dedim..Bu öneriye istinaden baktım şu hall effect ürünlere..

https://www.hepsiburada.com/teknoroket-ps5-joystick-analog-motor-hall-effect-2-adet-pm-HBC00007HA6VZ
Bahsedilen parça bu mu ? 2 Adet 385 TL ucuz gibi geldi bana ama çakmanın da çakması falan mıdır bu ? Yoksa normal fiyatı böyle mi..

@Orçun hocam da sanırım bunu önermiş ?

NoFlyZone tarafından düzenlendi
Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
7 saat önce, NoFlyZone said:

Elde patlayan driftli cihazları yenileyeyim dedim..Bu öneriye istinaden baktım şu hall effect ürünlere..

https://www.hepsiburada.com/teknoroket-ps5-joystick-analog-motor-hall-effect-2-adet-pm-HBC00007HA6VZ
Bahsedilen parça bu mu ? 2 Adet 385 TL ucuz gibi geldi bana ama çakmanın da çakması falan mıdır bu ? Yoksa normal fiyatı böyle mi..

@Orçun hocam da sanırım bunu önermiş ?

Aynen, bunların hemen hemen hepsi aynı zaten.

On 17.01.2025 at 19:27, Chronos said:

Hikaye mikaye yok, bam bam bam full aksiyon. Ama tek başına çokta zevkli olmuyor. Daha 6 lvl anca olabildim biraz kasmak zor. Tek başına girip bol bol ölmece var. Önce birde düşmanları iyi seçmen lazım. Ben tabi bilmiyordum bu robotlara daldım ama herifler deldi perişan ettiler beni. Sonra işte böceklere girdim ama bunların da levelları zorluğu var. Yani güzel eğlenceli oyun ama biraz kasmak lazım. Oynarken bir destiny havası da veriyor. olay zaten tamamen uzaya demokrasi getirmek. :D Starship troopers izlediysen oyun aslında bu filmin birebir uyarlaması gibi birşey. Mantığı işleyişi bile aynı. Hani deselerdi ki filmin oyunu çıkıyor böyle olacak aha helldivers 2 olurdu bu da. :D

NoFlyZone and Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 17.01.2025 at 7:27 PM, Chronos said:

Mevzunun hikayeyle hiç alakası yok aslında, tamamen aksiyon. Hele ki tanıdık oyunsever varsa çevrede o zaman daha da keyifli.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
12 saat önce, Orçun said:

Aynen, bunların hemen hemen hepsi aynı zaten.

Harika.. O zaman 2 tane dualsense'i gönderiyorum hocam sana çay parasına yapma tahhüdün vardı :mrgreen:

Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu analog motoru değiştirmek için how to do videosu tarzında bir şey var mı elinizde ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
37 dakika önce, Atrin said:

bu analog motoru değiştirmek için how to do videosu tarzında bir şey var mı elinizde ?

youtube'da çokça var.. ben bir ara denedim ama elime yüzüme bulaştırdım.. lehim eritmeler yeni lehimler falan çok ince işçilik, ben beceremedim.. eliniz yatkınsa aslında basit görünüyor..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 31.01.2025 at 15:53, Najaz said:

orcunfix.com'daki mesajı gördüm. Geçmiş olsun. Umarım bahsettiğin sağlık sorunları ciddi bir şey değildir.

Teşekkürler dostum. Çok ciddi değil aslında ama yaşam standardımı düzenlemem gerekiyor. Yoksa ucu malesef genç yaşta toprak. :) Ya biraz bu işten de bunalmışlık bıkmışlık var malum ekonomi kötüye gidiyor ama bizim kazançlar artmıyor ve azalıyor. E şimdi de böyle olunca maddi olarak karşılığını alamayınca verilen emeğe değmiyor. Arkadaşlara tabi geçmişten söz verdiğim için yapacağım bu arada o konuda sıkıntı yok. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 2/1/2025 at 4:11 PM, Orçun said:

Teşekkürler dostum. Çok ciddi değil aslında ama yaşam standardımı düzenlemem gerekiyor. Yoksa ucu malesef genç yaşta toprak. :) Ya biraz bu işten de bunalmışlık bıkmışlık var malum ekonomi kötüye gidiyor ama bizim kazançlar artmıyor ve azalıyor. E şimdi de böyle olunca maddi olarak karşılığını alamayınca verilen emeğe değmiyor. Arkadaşlara tabi geçmişten söz verdiğim için yapacağım bu arada o konuda sıkıntı yok. :D

Senin işin en büyük baltası herhalde saçma sapan kargo ücretleri olmuştur. 100 TL'ye yapayım dediğin işe 300 TL kargo çıkıyor olabilir.

Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 saat önce, Definitive said:

Senin işin en büyük baltası herhalde saçma sapan kargo ücretleri olmuştur. 100 TL'ye yapayım dediğin işe 300 TL kargo çıkıyor olabilir.

Tabi o kargo ücretleri zaten pandemiden sonra katlandı bizim müşteri kitlesi azaldı. Telefon gelecek tamire 350 lira kargo parası e geldi gitti 700 lira. E ben işçiliğe en az ne olursa olsun 500 diyorum mesela, çünkü farkettim ki öyle 100 200 300 lira dediğinde millet piranaya dönüyor. Birde baktım en son bu kekolukları yapan da teknoseyir üyesi çıkıyordu. E arkadaş bir enayi ben miyim ya ? riske gir risk al sonra da vay efendim orçun çok dedin düş biraz. Yok bunun yenisi daha ucuz vs. veya keşke atsaydım daha mantıklı olurdu falan. Bu tür insanların şovlarına fantezilerine girmek istemedim. En son hele 6 ay içinde yani artık fix fiyat diyordum. Notebook bakımı bin lira en az. Bin liradan 1 lira aşağıya elimi sürmedim. Adam bana yollayacak 40 bin liralık oyuncu cihazını eee 250 lira mı alayım buna ? aç temizle bakımını yap fanının aralarına kadar temizle veya yağla duruma göre, termal macunu cihazın donanımına göre noctua mx6 veya sıvı metal vs gibi seçenekler öner, yada sor vs. termal padleri kötüyse onları yenile hatta termal pad yerine fabrikasyonmuş gibi thermal putty hamur da yap vs. sonuç ? bin lira diyorum kaçıyorlar öbür türlü 500 lira dediğimde pirana aç köpek gibi '' ABİ ÇOK DEDİN YAUW, ÇOK BU ÇOK '' ulan deyyus 40 bin liralık notebook'a 15 sene önceki notebook modeli gibi mi bakım yapacağız ? sanayiye gidince mercedes e kasa 2024 modelle şahinle aynı bakım parasını mı ödüyorsun ? ha birde bu kafalar var senden fiyat alırlar, sonra giderler bilmemne servisine verirler o servis cihazını piç eder. Start almaz veya aşırı ısıdan kapanır vs. bu keko da bana yazar, abi ... verdik aleti bozuldu galiba ne yapacam. Yolla diyorum bakalım gene iyi niyetimden herşeyi tas tamam yapıyorum videoları resimleri de atıyorum bu arada aşama aşama hepsini atarım. Günün sonunda şu oluyor abi 500 demiştin ama bende öğrenciyim ya 400 olur mu ? en son işte bin demeye başladım. Çünkü kafam rahat, bin tl diyorum bitti. Sonrası abi pazarlık yap son şu olur mu diyen yoktu direkt kaçıyorlardı. Telefonun pili değişecek sallıyorum samsung a23 diyelim, gene bin lira. Ucuz fiyat verip insanlarla 40 saat muhattap olmaktan kurtuldum. :D Fiyat uygun dedin mi hemen işte köpekler pirana gibi üşürüyorlar. Birde 80 tane soru sorup sonra ortadan kaybolanlar da azaldı. İnsanlarla muhattap olacağız diye anksiyetem azıtıyordu psikolojim bozuluyordu tansiyonum durduk yere düşmüyordu falan. Valla bıraktım rahatım. Tansiyon ilacının dozunu yarıya düşürdüm öyle rahatladım. :D

Najaz and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Orçunbende de iki tane telefon var. Biri iPhoneX diğeri Samsung ama modelini hatırlayamadım, eve gidince bakayım. iPhoneX'e daha önce pil değişimi yaptırmıştım ama üstünden zaman geçti ekranı kalktı, herhalde düzgün yapışmamış zamanında. Diğerinde de ön ekran çatlak. Bunları değiştirmek istersen fotoğraflarını çekip atayım sana göndereyim. Yok bana iş çıkartma dersen de sorun yok.

Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 04.02.2025 at 09:40, Definitive said:

@Orçunbende de iki tane telefon var. Biri iPhoneX diğeri Samsung ama modelini hatırlayamadım, eve gidince bakayım. iPhoneX'e daha önce pil değişimi yaptırmıştım ama üstünden zaman geçti ekranı kalktı, herhalde düzgün yapışmamış zamanında. Diğerinde de ön ekran çatlak. Bunları değiştirmek istersen fotoğraflarını çekip atayım sana göndereyim. Yok bana iş çıkartma dersen de sorun yok.

Valla geç gördüm ya kusurabakma. X'in problemi kronik bu arada x ve xs modelinde ekranı tutan ufak çerçeve var bu kasaya yapışık kalıyor ama ekran bu çerçeveden ayrılıyor. Önce ön kamerası face id oralarda ufak tozlanma olarak başlar farkedersin ama sorun değil yapıştırılıyor. Tabi pil de kötüyse o da şişip baskı yapıp dahada kaldırmış olabilir. İstersen resimlerini at bakayım ona göre değerlendirelim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dunden beri PSN offline firsat bu firsat Japonya’da koy koy dolasip Mogol dogruyorum, evlerden de koylulerin rizkini caliyorum arada. Cok iyi oyun su Ghost of Tsuhashaasd 😁 Tavsiye icin tesekkurler

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

8 şubat saat 03.00'dan beri bütün dünyada psn çökmüş vaziyette. 2011 de en son 25 gün kapalı kalmış. bakalım bu ne kadar sürecek :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok