Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 07:35 Last of us efsanedir benim için. ilk oyunu 3-4 kere ikinci oyunuda 2 kere bitirdim. hikayesi müzikleri atmosferi 10/10. Chronos and Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:42 SW Jedi survivor oynamaya basladim. Muhtesem oyun yahu. Ya da ben de bir saflik var uzun zamandir SW temali oynamiyorum diye. 4 yil once xbox’ta battlefront 2 oynamistim, bu kadar keyif vermemisti. Yalniz diyaloglardan anladigim kadariyla hikayenin oncesi var galiba, hangi oyun var oncesinde bilen var mi? knights of the old republic Ps5’a cikmadi galiba degil mi? Remake cikacakmis galiba yatmis o is. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 17:14 (düzenlendi) 32 minutes ago, Chronos said: SW Jedi survivor oynamaya basladim. Muhtesem oyun yahu. Ya da ben de bir saflik var uzun zamandir SW temali oynamiyorum diye. 4 yil once xbox’ta battlefront 2 oynamistim, bu kadar keyif vermemisti. Yalniz diyaloglardan anladigim kadariyla hikayenin oncesi var galiba, hangi oyun var oncesinde bilen var mi? knights of the old republic Ps5’a cikmadi galiba degil mi? Remake cikacakmis galiba yatmis o is. Jedi Fallen Order var öncesinde. Hikaye önemliyse onu da oynamak (ya da en azından videosunu falan izlemek) lazım. Ucuzdu da hatta. Remake KotOR yattı deniyor ama geliştiricisi "Hala üzerinde çalışıyoruz" diyordu bi ara. Sonra ne oldu bilinmiyor. Perşembe günü saat 17:15 SEP tarafından düzenlendi Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:53 Dragon age the veilguard nasil sizce? Gameplayine baktim guzel bence, wow havasi sezdim atmosfer harika. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 20:31 Oyunda eski Dragon Age tadı yok tabii fakat eskilerle pek alaka yoksa oynanır. Görsellik güzel, combat fena değil fakat içerik olarak bolca SJW güzellemesiyle dolu, hikaye eski oyunları mumla aratıyor. Bunlar önemsizse sıkıntı yok. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 21:18 1 saat önce, Chronos said: Dragon age the veilguard nasil sizce? Gameplayine baktim guzel bence, wow havasi sezdim atmosfer harika. Bok gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 21:42 @Squall yapma be cok umitliydim videosunu izledikten sonra 😢 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 21:44 1 dakika önce, Chronos said: @Squall yapma be cok umitliydim videosunu izledikten sonra 😢 Ben bayağı bir oynadım sonlarındayım. Şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 01:48 Beyler ben son olarak fallen orderla 6CAD, dragon age’i 60CAD aliyorum o zaman, batti balik yan gider. Once black Friday sonra da boxing day acayip kacacak bu ay. 😅 Neyse bitirince dragon age’i satarim fb marketplace’de. Cok sagolun tekrar, saygilar. 🫡 Dip not: dual sense’i ipad sarjina takabiliyorum ama sanirsam pek dogru bir hareket degil, malum hizli chargerlar bataryaya iyi gelmeyebiliyor. Adi sani bilinmeyen bir istasyon da almak istemiyorum. Ps5’tan surekli sarj etmek de eziyet. Nedir en kolayi? Sizler nasil cozdunuz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 02:19 29 dakika önce, Chronos said: Beyler ben son olarak fallen orderla 6CAD, dragon age’i 60CAD aliyorum o zaman, batti balik yan gider. Once black Friday sonra da boxing day acayip kacacak bu ay. 😅 Neyse bitirince dragon age’i satarim fb marketplace’de. Cok sagolun tekrar, saygilar. 🫡 Dip not: dual sense’i ipad sarjina takabiliyorum ama sanirsam pek dogru bir hareket degil, malum hizli chargerlar bataryaya iyi gelmeyebiliyor. Adi sani bilinmeyen bir istasyon da almak istemiyorum. Ps5’tan surekli sarj etmek de eziyet. Nedir en kolayi? Sizler nasil cozdunuz? Dualsense in batarya sağlığını bu kadar düşünmene gerek yok zaten pilinden çok daha önce bozulacak. Bende 4 tane dualsense var pilim hiç bitmiyor. NoFlyZone and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 03:27 1 saat önce, Squall said: Dualsense in batarya sağlığını bu kadar düşünmene gerek yok zaten pilinden çok daha önce bozulacak. Bende 4 tane dualsense var pilim hiç bitmiyor. Tamamdir gonul rahatligiyla takiyorum ipad sarjina o zaman. 😅 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:07 4 hours ago, Squall said: Dualsense in batarya sağlığını bu kadar düşünmene gerek yok zaten pilinden çok daha önce bozulacak. Bende 4 tane dualsense var pilim hiç bitmiyor. bendede durum aynı analoglar drift yapıyor hep bende bir süre sonra. batarya hiç ölmedi. şarj olarak playstation'ın kendi charging station'ını kullanıyorum. iki kol var değişimli kullanıyorum hep. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 22 saat önce PS1 den beri ilk defa PS5 te bir kolun drift yaptığına tanık oluyorum. Eski kontrolcüler taş gibiydi. Bu kadar kalitesiz olmaması lazım bu kolların. Yenisini alsınlar diye yapıyorlar. Analog bozulduğu zaman kendinizde değiştirebilirsiniz ama zor yapmak. Ben Eminonunde bir yer buldum oraya değiştirttim 1-2 sene önce bayağı da sağlam oldu. Kontrolcülerin arasına toz kir girince de draft oluyor onada dikkat etmekte fayda var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce Ben ps5'i aldığım gün haptic feedback mi nedir işte onu bozuluyormuş diye kapattım. Şimdiye kadar haptic feedbackten hiç yararlanmadım. Hatta öyle bir özellik olduğunu bile unutmuşum. Ps4 Ps5 kontrolcülerinde drift-çekme vb. gibi bir şey yaşamadım ama Nintendo switch kontrolcülerinde drift başladı. Onları değiştirdi Nintendo yenileriyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce beni de drift sorunu nedeniyle 2 dualsense kaybetmiş birisi olarak listeye yazabilirsiniz.. webden drift sorununu çözmek için değiştirilecek parçayı alıp değiştirmeyi denemiştim ancak ince işçilik nedeniyle bayıp attım bi kenara sonra yeni 2 tane cihaz almıştım 7-8 ay önce.. şu an elimde aktif kullandığım 2 cihaz var.. bir tanesi de yedek olarak dolapta duruyor.. illa ki bozulacak 3-5 aya diye ucuz yakalamışken almıştım kampanyadan.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce Hall effect analog mekanizmalarından elde edip bir defa değiştirtseniz ömürlük olur. Kitleri aliexpress'de bulunuyordu, sanırım 30 avroyu geçmeyeceği için gümrük sorunu da olmaz. Ama tabi araştırmak lazım, orası size kalıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 1 hour ago, Peregrine said: Hall effect analog mekanizmalarından elde edip bir defa değiştirtseniz ömürlük olur. Kitleri aliexpress'de bulunuyordu, sanırım 30 avroyu geçmeyeceği için gümrük sorunu da olmaz. Ama tabi araştırmak lazım, orası size kalıyor. 27€ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Beyler soyle bir zamazingo buldum, deneyeniniz oldu mu? https://www.walmart.ca/ip/79HB5SLY45UV Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce (düzenlendi) 49 minutes ago, Chronos said: Beyler soyle bir zamazingo buldum, deneyeniniz oldu mu? https://www.walmart.ca/ip/79HB5SLY45UV Şunun alengirlisi sadece: https://amzn.eu/d/7dqgCat Elde DualSense varken bu (bence) çok gereksiz. Telefona kurulan RemotePlay üzerinden mini bi PS kontrolcüsü olarak çalışıyor. "Denemem lazım, alıyorum" deniyosa ayrı tabii, o durumda alınabilir. Benzer olarak Razer Kishi türevi cihazlar da vardı daha önce, bu da Sony'nin kendi cihazı. EK: "Gereksiz vb." falan diyerek heves kırmış olmayayım tabii, insan istiyor bazen. 13 saat önce SEP tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce @SEP yok hocam gereksiz de ne olacak bosver. Bugun indirimlerin son gunu, yeni ps5 almisken var mi alinmasi gereken diye bakarken dikkatimi cekti. Hanima caktirmadan son aldigim iki oyunla sezonu kapatacagim galiba. Seneye black fridaye kadar bekleyecegim. 🫡 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 1 hour ago, Chronos said: @SEP yok hocam gereksiz de ne olacak bosver. Bugun indirimlerin son gunu, yeni ps5 almisken var mi alinmasi gereken diye bakarken dikkatimi cekti. Hanima caktirmadan son aldigim iki oyunla sezonu kapatacagim galiba. Seneye black fridaye kadar bekleyecegim. 🫡 Şahsen Xbox gamepadi ile buna benzer bi telefon adaptörü kullanıyorum, evde kullanıldığı sürece gayet verimli. Ama adaptör ve gamepad ikilisi dışarı çıkamıyor çünkü ne taşınır oluyor ne de küçük. Ama yanımda taşır, internete bağlanıp RemotePlay yapar oynarım deniyorsa iş görebilir belki (bölgedeki mobil hızlar da iyiyse). Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş