Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 (düzenlendi) Avatar frontiers of pandora' yı fsr 3.0 frame generation ile oynuyorum, çok beğendim. Hem vrr desteği var hem de görüntü kalitesi çok iyi. Aralık 7, 2023 ionian tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 9 dakika önce, ionian said: Avatar frontiers of pandora' yı fsr 3.0 frame generation ile oynuyorum, çok beğendim. Hem vrr desteği var hem de görüntü kalitesi çok iyi. Bende istiyorum onda denemek ama ekran kartı alınca oyuna verecek param kalmadı xD AMD bazılarına veriyormuş oyunu hediye ama sanırım amazondan alana vermiyor. ionian beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Ben de epic store' dan aldım. Normalde indirim beklerim ama bu yılın merak ettiğim oyunlarından biri olduğu için erken almaya karar verdim. Grafikler gerçekten çok iyi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 11 (düzenlendi) 9 aydır mesaj bile atılmamış konuya. Sözümona güncel seri... Neyse Amd 7800M gpusunu duyurmuş. https://videocardz.com/newz/amd-officially-launches-radeon-rx-7800m-high-end-mobile-navi-32-gpu-180w-tgp-and-12gb-memory Laptoplar için güçlü sayılabilecek bir model ama güç tüketimi fazla gibi. 7900M daha anlamlı duruyor. Nvidia tarafındaki rakipleriyle karşılaştırmak daha da zor. Eylül 11 mamad tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş