Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bilmem ben umutluydum, her yarış oyununu bi umut başlarım beklemeye Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 TS'deki videoya bakılırsa yine mok gibi nfs çıkarmışlar. Ayrıca direksiyon desteği yokmuş ya la... Bullshit. Yok artık desene arcade işi çöp yapmışlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 e nfs hep arcade idi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Biraz gameplay videolarına baktım baya baya Burnout olmuş bu NFS artık.. Kendim bi oynayıp bakmam lazım ama almak için bi motivasyonum da yok.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 e nfs hep arcade idi Yarışa dair adam akıllı bişi kalmamış yani. Sürüş keyfi denen bişi vardı eskiden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bir şekilde denediniz mi, oynadınız mı, yoksa vidyolara göre mi değerlendirdiniz? kötü olacaksa tüh ya.. underground tadında porşeli filan bir şey olacaktı halbuki ben ümitliydim ea şu porşe lisansını bıraksa bari adam gibi oyun yaptıkları yok, yıllardır markaya çöktü herifler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bir şekilde denediniz mi, oynadınız mı, yoksa vidyolara göre mi değerlendirdiniz? kötü olacaksa tüh ya.. underground tadında porşeli filan bir şey olacaktı halbuki ben ümitliydim ea şu porşe lisansını bıraksa bari adam gibi oyun yaptıkları yok, yıllardır markaya çöktü herifler Bu yüzden Ruf ile anlaşıyor firmalar. Örneğin Project CARS'ta Porsche yok, ama Ruf var, aynısının şekillisi . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 biliom pcars baba bu arada belli aralıklarla kâr payı gönderiyor 10 euro, 15 euro. pcars2'ye kaydolabilirsem bu sefer daha fazla para basacam. tek başına ruf kesmiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Project CARS'a ödediğimden fazlasını geri verdiler zaten, enteresan bir durum . Bu arada 2 için Lamborghini lisansı almışlar sanırım, ilk çıktığında kayıt oldum PCARS'tan gelen parayla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 ben haberdar olur olmaz baktım registration kapalıydı sende davetiye filan var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 ben haberdar olur olmaz baktım registration kapalıydı sende davetiye filan var mı? Davetiye gibi bir şey göremedim ayarlarda. analog beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 @@Orion okya bu nfs ne zaman düşecek ortamlara Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş