Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 İsimlendirme konusunda işin bokunu çıkardıklarından Need for Speed diyip geçmişler sanırım. Bu sefer de Underground serisine geri dönüş yaparak şansını deniyor gibi küçük NFS. Underground 1 ve 2'yi severek oynamıştım. Pek ümitli değilim ama umarım başarılı olurlar ne diyeyim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 %99.23 ihtimalle çöp olacak... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Trailer sonundaki "All footage captured in-game" kısmına dikkat ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Underground 1-2'yi remake yapsınlar bir de bu lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben ümitliyim bakalım, remastered underground'a bile razıyım gerçi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Underground tarzında olursa iyi tabi ben porshe unleashed tipinde gibi bir nfs bekliyorum asırlardır. Böyle birşeyde gelmeyecek muhtemelen. Hem sürüş dinamikleri fena değildi hem de modifikasyon işi falan gayet detaylıydı. Birde bunun böyle süper kapsamlı tüm markalar altında tüm modellerini barındıran devasa kapsamlı bi online tipi gibi bişi yapsalar dahada üstüne nfs falan çıkartmalarına gerek kalmaz artık. Griffon beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Underground tarzında olursa iyi tabi ben porshe unleashed tipinde gibi bir nfs bekliyorum asırlardır. Böyle birşeyde gelmeyecek muhtemelen. Hem sürüş dinamikleri fena değildi hem de modifikasyon işi falan gayet detaylıydı. Birde bunun böyle süper kapsamlı tüm markalar altında tüm modellerini barındıran devasa kapsamlı bi online tipi gibi bişi yapsalar dahada üstüne nfs falan çıkartmalarına gerek kalmaz artık. İşte bu yüzden kesinlikle yapmazlar, seneye yeni bir ürün satmak lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Underground tarzında olursa iyi tabi ben porshe unleashed tipinde gibi bir nfs bekliyorum asırlardır. Böyle birşeyde gelmeyecek muhtemelen. Hem sürüş dinamikleri fena değildi hem de modifikasyon işi falan gayet detaylıydı. Birde bunun böyle süper kapsamlı tüm markalar altında tüm modellerini barındıran devasa kapsamlı bi online tipi gibi bişi yapsalar dahada üstüne nfs falan çıkartmalarına gerek kalmaz artık. The Crew yeter, NFS yıllarca böyle bir oyun yapamadı. Devasa bir ABD haritası, grafikler, yollar, yarışlar, türler, modifiyeler filan güzel. Ben beğendim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Gamescom 2015 videosu: https://www.youtube.com/watch?v=a2ehEePdEIc Asphalt 8 görünümündeki drift kamerası dışında umutluyum ben de. Ayrıca EA her sene NFS piyasaya sürme konusunda bu sefer kararsızmış Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Bu NFS leri Burnout u yapan amcalar yaptığından beri ayrı bi sı.ış içerisindeler sanki.. (sankiyi kibarlık olsun diye koydum öyle zaten) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 İşte bu yüzden kesinlikle yapmazlar, seneye yeni bir ürün satmak lazım. Amaç tek para kazanmaksa devir online devri zaten hocam, senelik bir ücretli üyelikli sistem yapsınlar o zaman ama dediğim gibi kapsamlı bir iş çıkartsınlar. Çoğu açıdan çıktığında test drive unlimited mest etmişti mesela beni ilk çıktığında. İsteyince yapılabiliyor yine birşeyler. Şu an porshe unleashed remake falan bile çıksa gayet seve seve oynarım valla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 TDU ne güzel oyundu hakkaten ya. Bak unutmuşum onu. Aynı zamanda gamepad ile oynadığım ve bundan çok keyif aldığım ilk yarış oyunudur. İlk korsan oynamıştım ama parasını hak ettiğini düşündüğüm için sonradan satın almıştım. Şimdi yine öyle bir oyun çıksa ne güzel olur. Ulan ekran kartım HD 4000, çıksa ne olacak sanki.. Neyse.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 @@Griffon Senin çoktan kartı yenileme zamanı gelmiş geçmiş Takılmıyorsun heralde artık eskisi gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 @@Deathknight PS3 ile takıldım 2013'te, o ara Mac mini aldım, sonra PS3'ü geri verince (ödünç gibi birşeydi) uzak kaldım oyunlardan. iPad "mobile gamer" modundayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bu seri hala çıkıyor mu yav. Yapamadılar şöyle modern grafikli bir NFS2. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Oyundaki 5 farklı aracın modifiye seçenekleri; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 PC için 2016 İlkbahara ertelenmiş Konsollara 3 Kasım'da geliyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 oyunu yapanın ea olduğunu bildiğimize göre ertelenmesinin tek sebebi konsollarda çok satsın diye olacaktır. aradan geçen süre içerisinde pc versiyonuna dokunmayacaklar bile, olduğu haliyle sürecekler bug'lı olarak. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 PC için 2016 İlkbahara ertelenmiş Konsollara 3 Kasım'da geliyor *q.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 TS'deki videoya bakılırsa yine mok gibi nfs çıkarmışlar. Ayrıca direksiyon desteği yokmuş ya la... Bullshit. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 %99.23 ihtimalle çöp olacak... Ties haklı çıktı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yine mi sayın seyirciler... senelerdir yüzü gülmedi nfs serisinin yazık be.. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 PC'de oynayıp deneyen var mı? Tırtlıkta bir değişiklik var mı ki Olmadı mod ile Underground 2 oynayacağım tekrar Belki grafikleri için PC'de oynanır dediydim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ulan amma önyargılısınız ha! çıkmadan gömmüşsünüz oyunu durun bi baksaydık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Ön yargıyı bu kadar hakeden başka oyun var mı? Gayet normal. Hamza and Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş