Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Halihazırda kullanmış olduğum ipad'i TV üzerinden kullanmak istiyorum. Aranızda bu tür deneyimi olan var mı nasıl kullanabilirim. TV LG'nin akıllı zımbırtısı android tabanlı. iPad kamerasından görüntüyü alıp TV'ye aktarıcak sesli görüşmeleri bu şekilde yapmak istiyorum. Ekstra donanıma para vermek istemiyorum şuan için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 (düzenlendi) On 17.09.2020 at 18:34, RFID said: Halihazırda kullanmış olduğum ipad'i TV üzerinden kullanmak istiyorum. Aranızda bu tür deneyimi olan var mı nasıl kullanabilirim. TV LG'nin akıllı zımbırtısı android tabanlı. iPad kamerasından görüntüyü alıp TV'ye aktarıcak sesli görüşmeleri bu şekilde yapmak istiyorum. Ekstra donanıma para vermek istemiyorum şuan için. Aynı ağ üzerinde bir Apple TV cihazı bağlayarak direkt ekrana yansıtma özelliğiyle bunu yapabiliyor olmanız lazım. Ben genelde telefondan yansıtma kullanıyorum ama ipad’le de mümkün. Apple TV 2. Nesil dahil hepsi yapabiliyor. İlla ki 4K almanıza gerek yok Eylül 18, 2020 pentaman tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 23 saat önce, pentaman said: Aynı ağ üzerinde bir Apple TV cihazı bağlayarak direkt ekrana yansıtma özelliğiyle bunu yapabiliyor olmanız lazım. Ben genelde telefondan yansıtma kullanıyorum ama ipad’le de mümkün. Apple TV 2. Nesil dahil hepsi yapabiliyor. İlla ki 4K almanıza gerek yok Apple tv yok bende, tabletten direk yansıtmayı bilmiyorum. Nedir yöntemi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Just now, RFID said: Apple tv yok bende, tabletten direk yansıtmayı bilmiyorum. Nedir yöntemi? Direkt yansıtamıyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 tv'de airplay uyumlu bir yazılım yüklü olmadığı sürece yansıtamazsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 3 saat önce, ZvAnA said: tv'de airplay uyumlu bir yazılım yüklü olmadığı sürece yansıtamazsınız. Birkaç yazılım söyler misin şayet biliyorsan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş