Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Merhaba, Ankara da duvar kağıdı ustası veya duvara dekoratif taş yapabilecek usta tanıdığı, iş yaptırdığı olan var mı acaba? Satan yer tavsiyesi de olur tabi ki. Teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Dostum bu isin no:1 i Artstone’dur Ankara’da da illaki vardir: https://artstone.com/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 teşekkürler. evet varmış ankara da. telefon açtım fiyat bilgisi mail atılıyormuş. bakalım abartı bir fiyat olmazsa buraya yaptırayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 9 metrekare plaka için işçilik dahil 5.000 tl gibi bir fiyat çıkardılar. birde gerçek taş yapan bir yere sordum bakalım orası ne diyecek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Kendin yapamaz mısın hocam? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 1 saat önce, Altan Yoklar said: Kendin yapamaz mısın hocam? evet zor bir iş değil ama elimden gelmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 gerçek taş yapan bir yerden 1,500 - 2,000 tl arası bir fiyat aldım. artstone iyiymiş gerçekten çok kaliteli gerçeğinden gerçek duruyorda 5 bin fazla geldi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 https://www.darkstone.com.tr/ buraya 1.370 tl sipariş verdim. gerçek taş. görüntüsü iyi gibi duruyor. herşey dahil nakliye, uygulama.. 1,370 tl uygun geldi böyle bir iş için. baya çeşit var ellerinde. üretici olduğumuzdan her renk yaparız filan diyorlar. sonucu yazarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 böyle bir şey çıktı sonuç olarak. ehh bence... televizyon ve yanına ıvır zıvır aksesuar koyarsam daha birşeye benzer galiba. Najaz, Mono and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Çok hoş duruyor Emreciğim. Dediğin gibi TV ve birkaç parça biblo, aksesuar ile dekore ettiğinde çok daha güzel gözükecektir. emre666 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 bu taş kaplamaya tv, floating shelf vs takmak sıkıntı olmuyor mu? yüzey düz olmadığı için boşluklar vs kalmıyor mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 (düzenlendi) 13 dakika önce, Forgotten said: bu taş kaplamaya tv, floating shelf vs takmak sıkıntı olmuyor mu? yüzey düz olmadığı için boşluklar vs kalmıyor mu? yapan ustaya sordum tv takabalirsin dedi. sadece darbeli matkap ile delmeyin dedi. yüzey düz gibi. takılmak istenen yerin biraz yukarısı biraz aşağısı yapıp aynı hizada olan yerlere vida yeri açılabilir. Eylül 25, 2020 emre666 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 17 saat önce, Najaz said: birkaç parça biblo 2020 biblo mu kaldı hala yahu? Ekşın figure , model falan desen neyse de😁 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 2 hafta geçince rengi daha açık tona döndü.. ilk hali : son hali : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 @emre666, bu taşlara vernik atılınca daha güzel oluyor. Rengi daha canlanıyor, vernik atmışlar mıydı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 44 dakika önce, pentaman said: @emre666, bu taşlara vernik atılınca daha güzel oluyor. Rengi daha canlanıyor, vernik atmışlar mıydı ? yok atmadılar. öyle bir seçenekte sunmadılar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 2 saat önce, emre666 said: yok atmadılar. öyle bir seçenekte sunmadılar. Kendin de çok kolay yapabilirsin. Taş verniği diye renksiz olan çeşitten al, üstüne bir kat at. Ben merdiven duvarını taş duvar yaptırmıştım, çok güzel olmuştu. emre666 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş