Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 (düzenlendi) 2. bir sistem için 1055 anakart arıyorum, elinizde arızasız varsa anlaşabiliriz. (Farklı bir modelde olabilir yanlız 4 Ram slotu olması gerekli elimde halihazırda ramlarim bulunmakta.) Ağustos 25, 2020 RFID tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Zar zor buldum birinden. [ALINDI] Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 İlla niye z68 aradınız merak ettim. Z77 çipsetli bir anakartta bakabilirdiniz. Muhtemelen daha kolay bulunurdu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) 11 saat önce, ZvAnA said: İlla niye z68 aradınız merak ettim. Z77 çipsetli bir anakartta bakabilirdiniz. Muhtemelen daha kolay bulunurdu. Doğru söylüyorsun lakin Z77'leri 800-2000 arası satıyorlar anormal pahalı. Ben bu kartı 250TRY'e edindim. Aliexpress'e baktım orada güzel kartlar var ama uğraşamadım çünkü onarıp gönderenler oluyor bu aldığım temiz bir karttı. Uygun fiyatlı kimi seriler var ama 4 RAM slotu arıyordum çünkü elimde hazır ramler bulunmaktaydı. Eylül 8, 2020 RFID tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 oha, bu bulunmayan ram, anakartları hayvani paralara satma olayı hâlâ devam ediyor mu yahu. O paralara alınmaz tabi birşey. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş