Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Arkadaşlar eski intel işlemciler için anakart satan bir yer var mı online? Turuncu hariç bildiğiniz bir yer varsa paylaşınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) Sıfır H61 anakartlar falan piyasada bulunur ama o paralara değer mi bilemedim. Aynı fiyatlara hatta daha ucuza sıfır AM4 anakartlar da satılıyor nihayetinde. Eğer elde sadece işlemci varsa ve diğer tüm donanım bunun etrafında toplanılacaksa uğraşmaya değmez. Eğer herşey hazır ve sadece anakart eksik ise de h61 ne kadar bu işlemcinin hakkını verir orası tartışmalı. Genelde bu nesil anakartları falan satanlar işlemci+ram+anakart kombosu şeklinde hepsini birden satıp elinden çıkarmaya çalışıyor. Bunu yapan yurdum insanı ise 7-8 sene önce topladığı ve yıllardır kullandığı sistemi aldığı fiyatın üstüne satma peşinde. Haziran 11, 2020 Whooosh tarafından düzenlendi Peregrine and RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Bir ara şurası vardı, birkaç ürün alıp birkaç ürün de satmıştım bunlara. (2. el) Şu anki durumu nasıldır bilemem. https://borsapazar.com/ Onun dışında n11' de falan olabilir. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Çok teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş