Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Sevgili Cursed ailesi Corsair RM850X PSU hoşuma gitti almayı düşünüyorum lakin, yeni ekran kartlarında bir önemli husus vardı Pin yapılarıyla ilgili şuan tam hatırlamıyorum ama LP uyarmıştı. 6 Pin ve 8Pin ile ilgili, slot fazla mı olması gerekiyordu öyle birşeydi sanırım videosunu bulamadım konuşmasında.https://www.qp.com.tr/corsair-rm850x-2018-850w-80-gold-full-moduler-beyaz-guc-kaynagi bu güç kaynağı hakkında görüşleriniz nedir? Elimdeki PSU'yu bu forumdan almıştım (ResetButton) ama çok sesli olmaya başlayınca değiştirmem şart oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 1 hour ago, RFID said: Sevgili Cursed ailesi Corsair RM850X PSU hoşuma gitti almayı düşünüyorum lakin, yeni ekran kartlarında bir önemli husus vardı Pin yapılarıyla ilgili şuan tam hatırlamıyorum ama LP uyarmıştı. 6 Pin ve 8Pin ile ilgili, slot fazla mı olması gerekiyordu öyle birşeydi sanırım videosunu bulamadım konuşmasında.https://www.qp.com.tr/corsair-rm850x-2018-850w-80-gold-full-moduler-beyaz-guc-kaynagi bu güç kaynağı hakkında görüşleriniz nedir? Elimdeki PSU'yu bu forumdan almıştım (ResetButton) ama çok sesli olmaya başlayınca değiştirmem şart oldu. Önceki güç kaynağının fanını değiştirseniz de olur aslında, en fazla bir havya alırsınız yoksa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 1 saat önce, Peregrine said: Önceki güç kaynağının fanını değiştirseniz de olur aslında, en fazla bir havya alırsınız yoksa. Bir öncekinin problemleri var. Yavaştan değişim sinyali verdi. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorularımın cevabı var mı sende @Peregrine? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Bende şu anda Corsair'in 650W modüler olmayan bir model var yamuğunu görmedim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, RFID said: lakin, yeni ekran kartlarında bir önemli husus vardı Pin yapılarıyla ilgili şuan tam hatırlamıyorum ama LP uyarmıştı. 6 Pin ve 8Pin ile ilgili, slot fazla mı olması gerekiyordu öyle birşeydi sanırım videosunu bulamadım konuşmasında. Ekran kartına giden pci-ex güç kablolarının 6+2 8 pinlik kabloların sayısı hakkında uyarmıştır muhtemelen. Alırken minimum 4 adet 6+2 pinlik pci-express güç kablosu olduğuna dikkat edin. Aynı şekilde cpu'ya giden 4+4 ya da 8 pinlik kablonun da 2 tane olmasında fayda var. Mayıs 31, 2020 ZvAnA tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş