Mesaj tarihi: Mayıs 26 (düzenlendi) 3. parti düzgün ve f/p jant var mıymış bir araştırın bakalım; ilerisi için ön hazırlık olur. Mayıs 26 Peregrine tarafından düzenlendi edit: PS: Allah ülkedeki tüm ustaların müstehakını versin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26 araçları hafifletmek & üretim maliyetini kısmak gibi kaygılar artık saçmalık boyutuna ulaştığı için böyle şeyler sık görülüyor modern araçlarda. Mr.Smith and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26 4 hours ago, Atrin said: ama usta da yani arka tekeri sökerken veya sökmeden bir elle döndürseydi hiç uğraşmayacaktık. "usta" strikes again wazzap, Mr.Smith and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26 (düzenlendi) 10 senedir biri 2005 diğeri 2008 model 2 tane Honda Forza kullandım/kullanıyorum, şimdiki 60.000'e geldi. Çukurlarda fren yapma işini zaten ilk 6 aydan sonra salıyorum, hatta bir keresinde hız tümseğine(en büyüklerinden) 130 ile girip yerden bir adam boyu havalanıp inmişliğim bile var, Hiç böyle bir şey görmedim duymadım. Bu kadar mı bozdu bu herifler? Ha, aldığımda ön fren diski yamuktu, zamanla kendi kendine asimetrik aşınarak düzeldi Mayıs 26 Whooosh tarafından düzenlendi Mono, Mr.Smith, allreadydead and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 28 (düzenlendi) Valla benim de eski 2015 X-Max'im ile bam gün çukurlara girmişliğim vardı. janta falan hiç bir şey olmamıştı. Ties'in dediği doğru. Maliyet ayağına çöp şeyler koyuyorlar. On 26.05.2024 at 1:12 PM, Peregrine said: 3. parti düzgün ve f/p jant var mıymış bir araştırın bakalım; ilerisi için ön hazırlık olur. motor 2023'de piyasaya çıktı. 3.parti jant çıkmışmıdır inanın bilmiyorum. hatta motorlarda böyle 3.parti jant oluyor mu onu bile bilmiyorum. Mayıs 28 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 29 On 20.05.2024 at 01:13, Atrin said: bu arada motora binesim gelmiyor. o titreşimi hissedince bir tedirginlik geliyor. hele eşim arkamdaysa. direk eve dönesim geliyor. bu nedenle kaza yapmam vs vs ama o tedirginlik benim dikkatimin dağılmasına yeter. ekipmanlarımı yeniledim. yeni kask yeni kışlık yazlık mont aldım. gaza geldim ama gerçekten motordan soğudum soğuyacam çok az kaldı. @Atrin touring bir motor tavsiye ederim. Tracer 9 serisi yakışır bence Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30 is arkadasimda var bi tane goldwing. beni de gaza getiriyor almam icin fakat hayatimda 100cc scooter disinda bir motosiklet kullanmisligim yoktur. ama aklimin bir kosesine soktu namussuz https://www.youtube.com/watch?v=ZNQ7PeOYK3c Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1 On 8/30/2024 at 6:26 PM, infestor said: is arkadasimda var bi tane goldwing. beni de gaza getiriyor almam icin fakat hayatimda 100cc scooter disinda bir motosiklet kullanmisligim yoktur. ama aklimin bir kosesine soktu namussuz https://www.youtube.com/watch?v=ZNQ7PeOYK3c goldwing bana çok saçma geliyor. motor sürüyorsam küçük olmalı, bisiklet gibi her yere girebilmeliyim. büyük vasıta süreceksem araba sürerim zaten motorla işim ne. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş