Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 (düzenlendi) bu aralar (gerci en az 1 yildir ) guncellemeler artik iyice zivanadan cikti google play'de. en dandik app bile haftalik guncelleme yapiyor. abi sen dandik bir dB olcen uygulamasin! her hafta neyin guncellemesi bu?! yapilan guncellemenin icerigi de %90'i icin soyle: "bug fixes and performance improvements" he babo he komple kapadim auto-update'i. bu arkadaslar ne yapmaya, nereye varmaya calismaktalar?! Nisan 12, 2020 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 Her güncellemeyi bir indirme olarak mı hesaplıyorlar acaba? (saçma biliyorum) Telefonu aldığımdan beri battery saver modunda kullanıyorum. Hiç bir şeyi güncelletmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 (düzenlendi) Ben de kapattım otomatik güncellemeleri uzun zaman önce. 15 günde bir komşunun wi-fi ağına bağlanıp elle güncelleme yapıyorum. Nisan 12, 2020 Najaz tarafından düzenlendi Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 12, 2020 1 hour ago, Najaz said: Ben de kapattım otomatik güncellemeleri uzun zaman önce. 15 günde bir komşunun wi-fi ağına bağlanıp elle güncelleme yapıyorum. İroni mi, yoksa gerçek mi emin olamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 bende otomatik olarak geceleri şarjdayken yaptığı için haberim bile olmuyor. sabah güncellendi diye bildirim bile kalmıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 E ankete oy verdik anket sonucu görünmüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 8 hours ago, Onur said: E ankete oy verdik anket sonucu görünmüyor. refresh the page Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 ne dertli adamlarsınız la bunu bile dert etmişsiniz isterse her gün güncellesin kimin umrunda. 5gb kotalı internet mi kullanıyorsunuz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 41 dakika önce, TiesTorN said: ne dertli adamlarsınız la bunu bile dert etmişsiniz isterse her gün güncellesin kimin umrunda. 5gb kotalı internet mi kullanıyorsunuz? Sorun sadece kota değil. Anlamsızca çok update var ve update değil resmen baştan indiriyor uygulamayı. Bir gereği var mı? Bilmiyorum. E paketim de sınırsız değil tabi. Üstelik gereksiz yere pahalı kullanıyorum. 15 gb 61 lira.Uğraşamayacağım indirimle hat değiştirmeyle şimdilik. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 wifi, yani evdeki sabit hattı kastetmiştim aslında. "auto update over wifi" seçilirse sorun kalmaz. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 ben de şimdiye kadar hiç update'leri dert etmemiştim. Bende de wifi üzerinden indirme geçerlidir hep. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 (düzenlendi) 19 saat önce, ZvAnA said: ben de şimdiye kadar hiç update'leri dert etmemiştim. Bende de wifi üzerinden indirme geçerlidir hep. Standartta gelen ayarı böyle değil mi zaten? İstersen sen değiştiriyorsun mobilden de güncelleme alsın diye. Benimki de hem wifi hem de şarjda ise güncelleme alıyor. Standart ayarı bu şekildeydi değiştirmedim. (Huewai Nova) Mayıs 11, 2020 Onur tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş